2777
2789

دو تا بچه دارم ۱۲ ساله و ۶ ساله مداااام باهم دعوا و کتک کاری دارن دیگه خسته شدم بچه های شما هم اینجوری ان؟؟ 

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩

من ۲۴ ساله و خواهر ۱۳ ساله تایمی ک خونه مادرم بودم میزدیم سر و کله هم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اینا ک بچه ان

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۲۴ ساله و خواهر ۱۳ ساله تایمی ک خونه مادرم بودم میزدیم سر و کله هم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂اینا ک ...

اخه دعواهای وحشتناک دارن 

اره بابا  اینقدر از این دعواها کردن که حتی انگشت یکیشون دررفتگی پیدا کرد الانم بزرگ شدن

حالا نوه و دختراخری با هم دعوا میکنن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
اره بابا اینقدر از این دعواها کردن که حتی انگشت یکیشون دررفتگی پیدا کرد الانم بزرگ شدنحالا نوه و دخ ...

پس تحمل من تموم شده 😭😭😭😭😭

تازه من نوه ام هنوز زبون باز نکرده فقط داد میزنه ولی دخترم فحش میداد دعواش کردم الان در حد آشغال و بیشعور  کثافت میگه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹