2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفت برای همسایمون

4082 بازدید | 117 پست

سلام یه همسایه داریم واقعا یه زوج خوشبخت هستن باور کنید من خودم در حد متوسط تو همه چی تو رفاه هستم به اینا حسودیم میشد اما مادر شوهر بدذاتی داره پدر مادر دخترم اینجایی نیستن تهرانین مثل من ولی تو شیرازن بد اینم بگم یه دختر خیلی خوشگلللل دارن امروزدیروز صبح متاسفاته شوهرش تصادف کرد درجا مرده بود به والا حیغ خانومش مو به تن آدم سیخ میکرد تا 12 همش جیغ داد خودم اینقدر گریع کردم حالم گرفت شوهرم گفت فردا ظهر بریم تشیع شب ببرمت خونه مادرم یعنی مادر شوهرم حال هوات عوض شه دیگه خبریم از جیغ داد اینا نشده تا 1 ساعت پیش باز صدای داد هوارجیغ های که گوشت سوت میوشید بع گوشمون اومد شوهرم رفت بیرون گفت خانومش خودکشی کرده  دارم میمیرم از این همه ناراحتی  نگاه توروقران چه دنیای بی ارزشیه قدر لحظه های با هم بودنو بدونیم 

🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای خدا صبرش بده . حالا خودکشی کرده مرده یا زندست ؟

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
بدترين كار ممكن رو كرده ميدونم خيلي سخته و خدا واسه هيچكسي نياره همچين بلايي رو، ولي بچشون چ گناهي ...

مامانش خودشو تو کوچکه میکوبند زمین دلم همه رو به درد اورد حالا باهم باید خاک بشن اخه این چه کاری بود فکر بچش نبود اینقدر تو کوچه ناارومی میکرد  

مامانش خودشو تو کوچکه میکوبند زمین دلم همه رو به درد اورد حالا باهم باید خاک بشن اخه این چه کاری بود ...

😨😨😨😵😵😱

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
مرده ؟

اره با روسری  خودشو اعدام کرده بود من خودم زود حالم خراب میشه الان دیکع در حد انفجارم صدا اه ناله اشون یه ثاتیه ام قطع نمیشه