2777
2789
عنوان

اورژانسی😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 67 پست

باكره گى و باردارى و حفاظت نشده🤔🤔🤔🤔نميفهمم يكى منو بزن برق روشن شم🤔🤔🤔🤔

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب واسه چی میترسی ؟ اگه برات مهمه قبل ازدواج رابطه جدی نشه خب چرا صبر نمیکنی و اگه از بارداری میترسی ...

عزیزم ما در دوران عقدیم و اصلا رابطه ی کامل نداشتیم تا حالا و باکره هستم. حتی با وجود نداشتن رابطه ی کامل هم از وسایل پیشگیری استفاده میکنیم(کا.....وم)ولی خب اتفاقه ممکنه پیش بیاد دیگه. 

باكره گى و باردارى و حفاظت نشده🤔🤔🤔🤔نميفهمم يكى منو بزن برق روشن شم🤔🤔🤔🤔

دختر خالم باکره بود حامله شد. باکره بودن ربطی نداره به بارداری

پیمانی که در طوفان با خــــــــــدا می بندی، در آرامش فراموش نکن!🙂
متوجه‌نمی شم، به جای اینجا!؟ قرص اورژانسی!؟

ببخشید. به جای اینا منظورم بود. میگم به جای قرص ال دی میشه اون قرص اورژانسیا که دو تا تو یک بسته هست رو خورد؟ فرقشون با ال دی چیه؟ 

یعنی پریودم که موعدش فردا هست میوفته عقب؟ 

اوژانسی خیل خطرناکه خیلیییی اصلا استفاده نکن . ۱۴ روز پریود تخمک آزاد میشه و نهایتا دو روز زنده اس . شما الان رابطه کامل هم داشتی باز باردار نمیشدی . الکی قرص هورمونی نخور

تو به تحریک فلک فتنه دوران منی . من به تصدیق نظر محو تماشای توام