2777
2789

با بچه سخته. ولی اکثر هتل های آنتالیا اونقدر توش امکانات تفریحی داره که لزومی نداره از هتل خارج شی. اینطوری خسته هم نمیشی و ب کودک شما هم خوش میگذره. 

اگر دوست دارید خرید هم کنید بهتره هتل رو منطقه لارا انتخاب کنید که دسترسی بهتری به مرکز شهر داری. دو تا پاساژ بزرگ توی مرکز شهر هست بنام تراسیتی و آنتالیامال که تمام برندهای روز رو توش پیدا میکنی. آفرهای مراکز خرید هم از الان ببعد شروع شده و میتونی کلی خرید کنی. موفق باشی و خوش بگذره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم ده ماهشه الان حسابی شلوغه اگه اروم باشه زیاد اذیتت نمیکنه من شش ماهه بود رفتم استانبول خوب ب ...

خودمم عزیزم سه ماه پیش استانبول بودم اذیت نکرد الان میخوام ببینم هوا انتالیا چ جوریه اذیت نشه ی موقع

خودمم عزیزم سه ماه پیش استانبول بودم اذیت نکرد الان میخوام ببینم هوا انتالیا چ جوریه اذیت نشه ی موقع

الان هوا خوبه. ولی گفتن موج سرما از هفته دیگه وارد ترکیه میشه و بلطبع آنتالیا هم سرد خواهد شد

الان اخه هوا سرده اونجا هم.از آستخر و دریا هم که نمیشه استفاده کرد.

اکثر هتل ها هم مثل تابستون برنامه ندارن دیگه.

و برا خرید هم که انتالیا نسبت به استانبول خیلی گرونه.

فاش میگویم و از گفته خود دلشادم                  بنده عشقم و از هر دو جهان آزادم  

آنتالیا به اندازه استانبول سرما نداره. یکم گرم تره. ولی الان آخر پاییزه. ممکنه هوا یهو خیلی سرد بشه بارون بیاد و.... . البته چون با بچه ای سخته وگرنه من توی آذر به آنتالیا رفتم. با شوهرم دونفری خیلی عالی بود.

فقط دیگه آب و دریا تعطیله ها.