2777
2789
عنوان

خانواده خواستگار دیشب

| مشاهده متن کامل بحث + 1538 بازدید | 70 پست

واااااا

وایییی من همیشه فانتزیم این بود خواستگار بیادددد بعد چایی بریزم روش بعد بگه توو فقد بریز عزیزم بعد داخل اتاق باهم حرف بزنیم مثلا تحویلش نگیرم😞😞😞😞

در جستجوی خویش                                           یه دختر ¹⁸ ساله افسردم🤍🥺                                       که عاشق خطاطی و نوشتنم🤍🥺                          و به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدممم🤍🥺                   خب خب یادم رفت بگم کجاییم مغز ندارم ک🤍🥺    من یه دختر جنوبــــیم که توو یکی از روستاهاشم*                         و اما تویی ک داری اینو میخونی🤍🥺       خدایی کار و زندگی نداری بوااا جااان😞💔😂                   آدم باش ایقد نچرخ توو این سایت                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس نیست 😂اون پیام نور خوتده خدایینن دانشگاه تهران خوندم

خیلی سخت میگیزی عزیزم

منکه نمیشناسمت، ولی بخوای تا روی دانشگاهی که طرف خونده هم ملاک بذاری ممکنه هیچوقت ازدواج نکنی

درثانی وقتی دانشگاه طرف واست مهمه پشت تلفن بپرس و رد کن چرا بعد چند جلسه هنوزم تو مختته؟؟

حس میکنم ملاکهات دقیق مشخص نیست

پیش مشاوره قبل ازدواج تاحالا رفتی؟

حتما برو

پس نیست 😂اون پیام نور خوتده خدایینن دانشگاه تهران خوندم

ن عزیزم..اینا ملاک نیست برا زندگی مشترک..بعدش اونا برا آشنایی و سبک‌سنگین کردن اومدن گلم ن خواستگاری...امکان داره ی مدت دیگه بگن برا خواستگاری میایم 

اره نمیخوان کلا کسی در مورد کاراشون بدونه

خب شاید میترسن همه بدونن بعد شما بگی نه و بعدا پسر به مشکل بخوره. من خودم اگر خواستگارم رفته باشه خواستگاری قبولش نمیکنم. سخت‌گیرم😂

پزشک کوچولو🩺📚

این که ناراحتی نداره یه دختر خیلی خواستگارای جور وا جور براش میاد تا یکیش منجر به ازدواج بشه . 

اینو دیگه کلا قطع ارتباطات کن باهاش 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

خیلی سخت میگیزی عزیزممنکه نمیشناسمت، ولی بخوای تا روی دانشگاهی که طرف خونده هم ملاک بذاری ممکنه هیچو ...

من مشکلی ندارم خدایی با تحصیلاتش

ولی خودشون خیلی دسته بالا میگیرن

بعئ چیزها رو نمیشه گفت ، حضوری ی چیز دیگس😂

وااااااوایییی من همیشه فانتزیم این بود خواستگار بیادددد بعد چایی بریزم روش بعد بگه توو فقد بریز عزیز ...

تاپیک کناری بخاطر قار و قور شکم خواستگار پاشد رفت تو چه توقعاتی داری والا

پزشک کوچولو🩺📚

خوب ماشین رو جای دیگه پارک کردن چون بی فرهنگیه جلو در پارکینگ یا خونه همسایه ها ماشین پارک کنن حتما دو کوچه بالاتر جای پارک مناسب تر بوده بعد اسی میگه خودش از نظر تحصیلات بهتره پس لزومی نداره اونا خودشون رو دست بالا بگیرن احتمالا میخوان خانواده اسی رو تحلیل کنن که ببینن خلقیات و خانوادش مناسب هستن یانه

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

میخواد زن بگیره چرا باید دو تا کوچه اونطرفتر ماشینو پارک کنه.در آینده هم همه چیو پنهان میکنه با اون خواهر یخش

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.