2777
2789

من از ۱۷ سالگی همیشششه موهام بلوند بوده عاشق رنگ موی بلوندم و بنظرم تو یه لول دیگه خوشگله🫠🤌🏻 

ولی همه اطرافیانم میگن تیره بیشتر بهت میاد !! من حس می‌کنم چون همیشه منو با موی روشن دیدن اینجوری میگن که تغییر ایجاد کنم .. 

حالا عکس میزارم شما بگید کدوم رنگ مو بیشتر بهم میاد 

فقط تورو خدا چون چهرم عملیه و آرایش می‌کنم و .. توهین نکنید مثل دیروز دلمو نشکنید 

فقط بگید تیره یا روشن و اینکه تو این دوتا عکسی که میخوام بزارم یکیش آرایشم زیاده اون یکی کم 

بگید کدوم بیشتر بهم میاد راستشو بگینااااااا 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جفتش بهت میاد

ولی با تیره چهرت‌ انگار معصوم تره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

دوتاش بهت میاد گلم

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

تو فکر کنم هر رنگی کنی بهت میاد خوشگل هستی خیلی

تو تایپک دیروزم که ابرومو بردن .. 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻