2777
2789
عنوان

تغییر دهک یارانه

| مشاهده متن کامل بحث + 3080 بازدید | 37 پست
ماهم دهک چهار بودیم الان شدیم شش نمی‌دونم دلیلش چی بوده درحالی که حقوقمون تغییر نکرده و پول آنچنانی ...

منم زدم ولی تاثیری نداشت . هرماه واسه یه سریا رو قطع میکنن ولی ب اعتراضیا توجه نمیکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی ب چی نگاه میکنن؟ خیلیا هم میشناسم چند تا خونه دارن ولی دارن یارانه میگیرن

یکی تو بانک مقیم آلمان بود داشت حساب یارانشو میگرفت میگف ۱۰ ساله دارن میریزن واسم ۱۰ سال برداشت نکرده بود 

😂😂پولی نیستا ولی زورم گرفته ب من الان باید بیشتر بدنوالا با این هزینه های پوشک و شیر خشک ماهی چهار ...

اگه شما بگی پولی نیستا من هم همینو بگم اون دستمون هم همینو‌بگه میدونی چه اتفاقی میفته ؟ملت ضربه شدیدی میخورن ،،،این پول هر چند ناقابل حقمونه سهممونه از سرمایه  وطن ،بیشتر از اینا باید بدن که‌نمیدن 

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !

من که دهمقشر مرفه و فوق پولدار جامعهچطورین؟؟😂😂جالبه شوهرم فقط و فقط یه ماشین به نامشه ایرانی پژو

😂😂😂

منم فک کنم دوقلو هام با حساب بانکی پر و درامد میلیونی ماهانه بدنیا اومدن و خرج مارو اونا دارن میدن که با بدنیا امدنشون مرفه تر و پولدار تر شدیم