2777
2789

مثلا گوشی مامانمو هک کرده بود که بهم ثابت کنه مادرم با مردا چت میکنه دلم از مادرم سرد شد و دیگه مث قبل ازش خوشم نمیاد.الانم گوشی خواهرمو هک کررده و تمام عکسای شخصیشو که با دوس پسرش داشته رو اسکریین گرفته و وضعیت خواهرم بششششدت بد بوده ازون روز روحوو روانم بهم ریخته سر دردای شدددید میگیرم که با هیچ مسکنی اروم نمیشم شوهرم شش ساله بیکاره تو خونس شبا تا صب بیداره روزا تا ساعتای سه ظهر خوابه و منو بچه هام نباید نفس بکشیم تا بیدار نششه اگه بشه  اینقد بد دهنی میکنه هممونو عاصی میکنه .از بس بهم استرس میده سینه سمت راستم درد میگیره تیر میکشه تا پشت کتفم چپو راس میگه شما خونوادگی عقل ندارین تا حرف میزنم منو میکوبه بعد میگه تو چرا تو جمع اعتماد بنفس نداری حرف بزنی درحالیکه من وقتی شوهرم نیس تو جمع ها کلی حرف میزنم نه چرند کلا حرفام پر باره جوریکه همه منتظرن حرف بزنم تا ساکت بشن و خیلیا میگن عین روانشناسا ارومو  قشنگ حرف میزنم 

با ابلفض فقط سه خط اول😐

بگو برو ناموس خودتو جم کن بی ناموس چیکار ب خار مادر من داری😡

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بره ننه و خواهر خودشو هک کنه مردک

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤