2777
2789
عنوان

شما باشین جواب عشق سابقو میدین

119 بازدید | 18 پست

منو پسرداییم همو خیلیییی میخواستیم 

خیلیییی بیش از حد ب یکسری دلایل من نخواستم تموم شد 

علاوه بر اینکه داغون شد 

ازدواج کرده 

منم همینطور 

الان مراسم مادر بزرگمم 

دختر داییم دختر خیلی بااصالتیه 

ازم خواهش کردم در حد 30ثانیه باهاش حرف بزنم گفت افسردگی شدید داره فقط یکم باهاش حرف بزن با گوشی من دلش هوایی شده،ب دختر داییم گفته تو رو خدا فقط امشب سی ثانیه 

میگه ریخته بهم از صبح سرم زده داره پرپر میشه

خیلی اصرار داره چیکار کنم🥺

از مورد پسرا هم نیست ک اصالت نداشته باشه بخواد زندگی خراب کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش منم میدونستم باید چیکار کنم 

چند روزه  کسی که با جون و دل دوست داشتم ولی خودش گذاشت رفت داره التماس میکنه که برگردم ولی من به زور فراموشش کردم الان حتی نمیدونم چی بهش بگم و هرچی هم میگم باز التماس میکنه کاش بدونن تموم شده دیگه 

کاش منم میدونستم باید چیکار کنم چند روزه کسی که با جون و دل دوست داشتم ولی خودش گذاشت رفت داره التم ...

کاش تمام راه های ارتباطی رو می بستی که دیکه اصرار نکنه کلا اشتباهه به اکس برگشت چه اون رفته باشه چه خودت 

کاش تمام راه های ارتباطی رو می بستی که دیکه اصرار نکنه کلا اشتباهه به اکس برگشت چه اون رفته باشه چه ...

۲هفتست داره با شمار و پیج های مختلف پیام میده و زنگ میزنه امروز دیگه اعصابم خورد شد جوابش رو دادم که چرا دست از سرم برنمیداری و اونم اینا رو گفت من خیلی واضح گفتم فراموشت کردم ولی نمیفهمه احتمالا امشب از همه جا دلیت اکانت کنم و شمارم رو عوض کنم 

بديش اینه اقوامه و میبینمش🥲😂