2777
2789
ماکارونی تاریخ مصرف داره بخاطر اینکه توش تخم‌مرغ داره و هیچ جا فله ای نمیفروشن اگه هم فروختن مطمعن ب ...

والا قبلا بازارچه دست فروشا شهرمون میورد خیلی خوب بود ولی جدیدا نمیبینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دخترا🌸🌿 اگر دنبال لباس های راحتی باکیفیت و خوش قیمت هستید حتما بهمون سر بزنید کافیه کلمه "پوشاک سنجاق" رو تو گوگل سرچ کنید و از سایتمون دیدن کنید

شماره واتسپ جهت سفارش 09051194770

👚سنجاق بورس بهترین برندهای لباس راحتی www.sanjaghcollection.com

کدوم حیوان ماکارونی خوااره؟؟🤔🤔

گربه دارم ینی تو حیاطمون زایمان کرده ۴ تا بچه آورده دو تا دیگه هم اضافه شده روزی سه تا چهاروعده غذا بهشون میدم الان بچه ها رو ازشیر گرفته کامل همشون غذا خورن براشون جگر و سنگدان میگیرم تیز بال میگرم تخم مرغ میدم ولی بعضی وقتا نیست براشون ماکارونی درست میکنم بیشتر وقتا با گوشت چرخ کرده خورش قیمه با برنج هم میخورن  

گربه دارم ینی تو حیاطمون زایمان کرده ۴ تا بچه آورده دو تا دیگه هم اضافه شده روزی سه تا چهاروعده غذا ...

الان تو انباری زندگی میکنن براشون جعبه و زیر انداز ظرف غذا و ظرف آب گذاشتم میان تو حیاط دور میزنن بازی میکنن وقتی میخان بخوابن میرن انبار

گربه دارم ینی تو حیاطمون زایمان کرده ۴ تا بچه آورده دو تا دیگه هم اضافه شده روزی سه تا چهاروعده غذا ...

همون خورشتو نون تریت کن بده بهشون اگه عادتشون بدی  همه چی میخورن ولی خیلی زیادن خونه تون کثیف نمیشه؟؟

همون خورشتو نون تریت کن بده بهشون اگه عادتشون بدی همه چی میخورن ولی خیلی زیادن خونه تون کثیف نمیشه؟ ...

چرا کثیف بشه مگه گربه کثیفه باغچه داریم برا دستشویی حیاط هست برا گشت و گذار رو پشت بام میرن تو پیاده رو هم میرن 

قرص انگل هم بهشون دادم

سآل هاست هر گربه ای پیشمون زایمان میکنه اب و غذا براشون میزاریم تا هرزمانی که دوست دارن میمونن هروقت بخان برن میرن مثلا بالغ که میشن مخصوصا نرها بیشتر میرن خیلی حیوانات رو دوست داریم و براشون ارزش قائلیم چون اوناهم حق زندکی دارن و مخلوق خدا هستن