دکتر سفکسیم داد و پروفن اونارو میدم و دمنوش ولی تاثیری نداره. اگه مثل قبلا ابریزش بینی داشت اینجوری تب نمیکرد ولی چون بینی ش گرفته تبش شدیده. از دیشب درحد خفگی سرفه میکنه صورتش قرمز میشه و حالت تهوع میگیره. نمیدونم دیگه چیکار کنم
برا سرفه هیچ دارویی نداده براچی ؟ وقتی بردیش دکتر سرفه نداشت ؟
سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی بچه هام و شوهرم و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برا بینیش اسپری بزن بعدم ببرش دوباره دکتر احتمالا نیاز به آنتی بیوتیک تزریقی داره سرفه با تب یا درگیری ریه هست یا آلرژی که دکتر داروی مناسب هر کدوم رو میده