2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین از روی این جیزا اصلا قضاوت نمیشه کرد من بعضی خواستگارام مخصوصا یکیشون که هنوزم فراموشش نکردم بحدی اقا و محترمانه حرف زد بعدم هول شده بود از اتاق اومدیم بیرون یه سلام گرم دوباره به مامانم داد حتی مامانش گفت بیا بریم پسرم نرفت باهاش گفت اول چاییمو بخورم بعد بریم از دم نمیرفت یه ربع طول کشید ولمون کنه 

رفت و پشتشم نگاه نکرد بعد این شوهرم اومد نه اون از من و نه من از اون خوشمون نیومد دقیقا گفتن بعدا حرف بزنیم الان نه اونوقت حالا بیا شوهرم شده دوتا بچه هم داریم و بشددددت عاشق هم شده بودیم از دوری هم اون افسردگی شدید گرفت و من چشام کور شد بسکه گریه کردم عینکی شدم 

یک سوال

طبیعیه منه پسر ۲۶ ساله تو این شرایط استرس بگیرم.... ؟؟؟؟؟

مثلا مامان دختری که در اینده میرم خواستگاریش ازم تو جمع بپرسه کارت چیه.... 

من اول که استرس میگیرم بعدشم بگم که پیش بابام کار کارشناسی انجام میدم صدام میلرزه....

چیز بدی گفته ؟؟خب خیلیا تو جلسه اول خیلی سوال نمیپرسن یا اینکه مثلا نمیرن با هم صحبت کنن

نمیدونم چرا دوست داشتم صحبت کنیم .بعد که این موضوع پیش اومد کلا یخ کردم .خیلی ناراحت شدم 

فقط یکی از خواستگاریام اینجوری پیش رفت که اونم الان دوتا بچه دارم ازش

🥲سرد بود جلسه اول؟! چقد بعد تماس گرفتن که اوکی بگیرن بیشتر  میگی؟!

البته اینم باید بگم دو تا شهر مختلف هستیم که دو ساعت فاصله داریم .اصلیتش برا اینجا اون شهر خودش تنهاش کار میکنه .از سر کار خسته اوردنش مستقیم اینجا