2777
2789

سلام. کمک لازمم. واسه تنبلی تخمدان نصف استکان عرق رازیانه صبح هاا. و نصق استکان عرق بومادران عصر ها میخورم. از وقتی میخورم زیر  دلم خیلی درد میکنه و کمر و لگنم و دردش میریزه تو کشاله ران هاا و تا پایین و ساق پا میره. واقعا اذیتم؟؟؟    نمیدونین واسه چی این اتفاق میافته ؟؟

من ٢ سال پیش مصرف میکردم دردنداشتم هنوزسبک شده بودم ومریم گلی هم میخوردم.به احتمال زیاد میتونه ازعفونت باشه.چون منم دردلگن وزخم دهانه رحم داشتم رفتم دکترکه گفت عفونت چون داخل رحم رفته دردلگن داری

من ٢ سال پیش مصرف میکردم دردنداشتم هنوزسبک شده بودم ومریم گلی هم میخوردم.به احتمال زیاد میتونه ازعفو ...

مرسی ولی اخه تا قبل مصرف ایناا هیچ مشگلی نداشتم. نه دردی نه ترشح رنگی هیچی. دقیقا اینارو میخورم اینجوری میشم. ابته من تنبلی تخمدان هم دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی ولی اخه تا قبل مصرف ایناا هیچ مشگلی نداشتم. نه دردی نه ترشح رنگی هیچی. دقیقا اینارو میخورم اینج ...

٢ الی ٣ روزمصرف نکن اگه بهترشدی بدون ازاینهاست.ولی دوست گلم بادکش باروغن زیتون انجام بده برای تنبلی تخمدان عالیه

پاکسازی رحم رو انجام میده. ... 

براهمین درد داره ... 

واینکه. بهتره صبحا مصرف نشه ... بعد نیم ساعت بعد ازناهار ..

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

واینکه رازیانه رو باید دوره ای مصرف کنی واگ 20روزه باشه معدت داغون میشه واحتمال تشنج وافزایش پرولاکتین .

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
چه جالب. پس واسه همینه که ترشحاتم زیاد شده ؟

بله ... سفید ترو بضی مواقع سفت تر

واینکه رازیانه رو باید دوره ای مصرف کنی واگ 20روزه باشه معدت داغون میشه واحتمال تشنج وافزایش پرولاکت ...

دوره هاش چند روزه هست ؟؟؟ و اینکه من تو عقدم  و فعلا قصد بارداری ندارم فقط واسه موهای زائد و شفافیت پوستم دارم میخورم. چون همه مشگلاتم و جوش های پوستی من  کمبود هورمون زنانست 

دوره هاش چند روزه هست ؟؟؟ و اینکه من تو عقدم  و فعلا قصد بارداری ندارم فقط واسه موهای زائد و شف ...

12روزه .... یک هفته استراحت ویک هفته پری ..

بعدازاون شزوع مجدد