2777
2789
عنوان

دستای من در بیست و هفت سالگی

215 بازدید | 22 پست

روزی ۵۰ بار میشورمشون و چون بچه کوچیک دارم نمیتونم کرم آبرسان یا مرطوب کننده بزنم( چون شیر میدم شیر خشک درست میکنم یا بغلش میکنم نمی‌خوام دستام بهش میخوره چرب باشه یا بوی عطر بدن)

مامانا دستای شما هم همینجوری هستن یا نه؟ اینقدر خشک میشن که میسوزن

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دختر ۱۰ ماهه دارم

به آب بزنم و پشت بندش کرم... اصلا نمیتونم بدون‌کرم

هم‌صورتم هم دست

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

عزیزم کرم یا لوسیون بدون بو بخر خب

بدون بو هم باشه باز مواد شیمیایی داره🥲

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

دستای منو موقعی که بچه هام کوچیک بودن می‌دیدی ‌ اگزمای شدید داشتم. یه جوری  خشک و زخم میشد که خون میومد با هیچ مرطوب کننده ای خوب نمیشد اخرش رفتم پیش دکتر پوست برام یه پماد ترکیبی نوشت کاملا خوب شد

منم دختر ۱۰ ماهه دارمبه آب بزنم و پشت بندش کرم... اصلا نمیتونم بدون‌کرمهم‌صورتم هم دست

منم همین بودم قبل از بارداریم روزی ۱۰ بار مرطوب کننده میزدم ولی الان نمیشه 

چقدددددررر پوستت خشک شده خب کرم بزن دستکش بپوش سوز نمیزنه دستت؟

چرا گفتم که میسوزن

منم همین بودم قبل از بارداریم روزی ۱۰ بار مرطوب کننده میزدم ولی الان نمیشه

چرا نشه

بزن بابا

طوری نیست

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

موقع شستشوی ظرف و یا لباس از دستکش استفاده کن ب دستتاتم روغن زیتون بزن

موقع شستن که دستکش دارم ولی فقط بخاطر شستن زیاد و کرم نزدن اینجور شدن