2777
2789
عنوان

عشق قديمي

208 بازدید | 32 پست

سلام 

من متاهلم و بچه دارم.و دوسشون دارم و حاضر نيستم زندگيمو الكي خراب كنم و تن به گناه بدم.اينو گفتم اولش بدونيد تا بعد درد و دلمو بگم.....

من اين حرفي كه ميزنم توي ذهن خودمم ممنوعه بوده و جرعت بيانش رو به خودمم نداشتم چه برسه به دوستام يا اينكه بخوام اينجا بيان كنم.....

من از يه پسري كه از بچگي باهم خانوادگي رفت و آمد داشتيم خيلي خوشم ميومد از وقتي بچه بودم تا وقتي كه ديپلم بگيرم.اونم مشخص بود خوشش ميومد ولي نميدونم قصدش ازدواج بود يا نبود اخرشم نفهميدم.

الانم خيلي سال ميشه نديدمش.نميدونم چه شكلي شده و چيكار ميكنه و نميكنه.....

اصلا كاري با اون ندارم.....و دلمم نميخواد هيچوقت باهاش ارتباطي بگيرم.

وليييييييي سختترين و ممنوعه ترين حرف عمرمو ميخوام بهتون بگم.....خيييييلي دلم براش تنگ شده.....هيچوقت غرورم نميزاشت اين حرفو به خودمم بزنم.ولي ديگه خسته شدممممم......همش سركوب...همش فراموشي....همش احساس بد......

اينارو نميگم كه بهم راه حل بديد.چون راه حل منطقي نداره.هرچي كه هست خريته.

فقط دلم خواست بين يه عده فريااااد بزنم كه دلم براش تنگ شده....😭

اسمشو بي حيايي و گناه و چيزاي ديگه نزاريد لطفا.

اسمشو خفقان.بغض.دلتنگي.خستگي.بزاريد بهتره.

ياد خاطره هاي دوران كودكيمون ميافتم خفه ميشم از بغض....😭

دلم خواست اينبار خفه نشم.سكوت نكنم.خودمو به فراموشي نزنم.اينبار دلم فقط خواست داد بزنم احساسمو اونم فقط و فقط توي فضاي مجازي بين شما غريبه ها......

پيشاپيش منو ببخشيد و دركم كنيد.....

اینجا هوا برای نفس کشیدن مرا کم است...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ وقت نمیره .یک گوش از قلبت میمونه .این فقط برای ما هست وگرنه مردها اصلا یادشون نمیاد

دقيقا.

با خودم مطمئنم و شك ندارم كه اون شخص هم لحظه اي به ياد من نيست و غرق خودشه.

و احساس حقارت ميكنم از اينكه من چرا بايد هنوزم يادش بيافتم.....

دقيقا.با خودم مطمئنم و شك ندارم كه اون شخص هم لحظه اي به ياد من نيست و غرق خودشه.و احساس حقارت ميكنم ...

این خصلت ما زنها هستن .خیالت جم اون الان دار زندگیش می‌کنه و غرق زندگیشه .شاید اصلا تو رو هم نشناسه 

خب این نشون میده زندکی الانتون خیلی هم جالب نیست

ولی عشق قدیمی و عشق اول و ..همش چرته

دنبال هیجان نباش با یه مشاوره هم صحبت کن

تو دنیایی که ما زندگی میکنیم همه چیز شدنی نیست بگذر رها کن

خب این نشون میده زندکی الانتون خیلی هم جالب نیستولی عشق قدیمی و عشق اول و ..همش چرتهدنبال هیجان نباش ...

من با عشق با همسرم ازدواج كردم.زندگيم عالي نيست.ولي دوسش دارم.

ولي هنوزم اون شخص به فكرم مياد ،يسري چيزا كلا منو يادش ميندازه.سعي در فراموشي داشتم توي اين همه سال ولي نتونستم.كمرنگ شده ولي كاملا تموم نميشه.

دنبال هيجان بودم كه خيلي غلطا ميشد كرد.

دنبال آرامش و زندگي پاك هستم كه گفتم نميخوام سمت گناه برم.