2777
2789
عنوان

روانشناسا بیاید ببینم😍🌱💚

110 بازدید | 22 پست

سلام بچها ان شاءالله با توکل به خدا حالتون عالی باشه😍♥

روانشناسامون بیاید از زیبایی های رشته روان شناسی بگید🥹🤍✨

ان شاءالله اگه خدا بخواد میخام برم این رشته🤗♥✨

خداخیرتون بده راهنماییم کنید🩵✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم کلینیک کار میکنم چند سالیه مجوز گرفتم

ای جانم چقدر عالی 

ان شاءالله با توکل به خداجونمون موفق باشی🥹🌱💚✨

عزیزم یه چند تا سوال دارم میشه لطفا جواب بدی بهم؟خداخیرت بده

گلم من میخام این رشته رو دانشگاه ازاد بخونم بنظرت خوبه این دانشگاه؟ 

و اینکه میخام ارشدش بالینی بخونم میگن خیلی سختهههه اکه ارشدم ازاد دربیام مشکلی نداره؟ 

و ارزومه تو بیمارستان کار کنم روپوش سفید بپوشم به عنوان یه روانشناس😍

من ارشد بالینی ام..خیلی خیلی خیلی خیلی راضی ام خداروشکر هم از نظر درامد هم از نظر راحت بودن کارم الب ...

عی وااااا😍😍😍😍

خداجونمون خیرت بده عزیزدلم

ان شاءالله با توکل به خداجونمون موفق باشی🥹🌱💚✨

عزیزم یه چند تا سوال دارم میشه لطفا جواب بدی بهم؟خداخیرت بده

گلم من میخام این رشته رو دانشگاه ازاد بخونم بنظرت خوبه این دانشگاه؟ 

و اینکه میخام ارشدش بالینی بخونم میگن خیلی سختهههه اکه ارشدم ازاد دربیام مشکلی نداره؟ 

و ارزومه تو بیمارستان کار کنم روپوش سفید بپوشم به عنوان یه روانشناس😍

ای جانم چقدر عالی ان شاءالله با توکل به خداجونمون موفق باشی🥹🌱💚✨عزیزم یه چند تا سوال دارم میشه لطف ...

عزیزم فرقی نمیکنه چه دانشگاهی درس بخونی چون مهمتر از دانشگاه مطالعه آزاد خودت برای درمان و گذروندن کارگاه هستش و خوندن مقالات مرتبط ،کلا باید خیلی اکتیو باشی 

در مورد سختیش هم همه رشته ها سختی خودشون رو دارن اگر علاقه داشته باشی اصلاااا سخت نیست من علاقه داشتم و برام سخت نبود چون فعال بودم 

در مورد بیمارستان متاسفانه کار تو بیمارستان برای روانشناس خیلی کم هست و باید حتمااا آشنایی کسی رو داشته باشی 

ولی اگر مجوز بگیری میتونی مطب بزنی و یا تو کلینیک کس دیگه ای درمانگر بشی❤️

عی وااااا😍😍😍😍خداجونمون خیرت بده عزیزدلمان شاءالله با توکل به خداجونمون موفق باشی🥹🌱💚✨عزیزم یه ...

مرسی عزیزم .همچنین 

والا در مورد دانشگاه ازاد اطلاعاتی ندارم .ولی برای کارشناسی خیلی مهم نیست مدوم دانشگاه درس خونده باشی .... ادامه که بدی  برای ارشد و دکترا این قضیه مهم تر میشه ....

ارشد بالینی برای کنکور اگه خوب درس بخونی قبول میشی .من ازمون های مدرسان شرکت میکردم خیلی عالی بود .‌.. از الان نگو برم ازاد و قبول نمیشم و این چیزا .....ان شاالله به وقتش خوب که برنامه ریزی کنی قبول هم میشی 

من قبل از کار کلینیکی .اتفاقا بیمارستان کار میکردم .... ۳ روز در هفته بیمارستان روان بودم ‌.... مزایاش هم بیمه و سختی کار و این چیزا بود ولی حقوقش نسبت به کار کلینیکی خیلی قابل توجه نبود ..... برای همین من بیمارستان رو کنار گذاشتم و وارد فیلد تخصصی خودم شدم که کودک بود

عزیزم فرقی نمیکنه چه دانشگاهی درس بخونی چون مهمتر از دانشگاه مطالعه آزاد خودت برای درمان و گذروندن ک ...

قربونت برم واسه چی انقد علاقه داشتی به این رشته؟دقیقا به چه چیزایی از این رشته علاقه داشتی؟ 

ممنونم که راهنماییم میکنی خداجونمون خیرت بده🥹💚✨

مرسی عزیزم .همچنین والا در مورد دانشگاه ازاد اطلاعاتی ندارم .ولی برای کارشناسی خیلی مهم نیست مدوم دا ...

ان شاءالله هرچی از خداجونمون میخای بهت بده عزیزدلم ممنونم

الان تو کلینیک خودت کار میکنی؟دقیقا عملکردی که اونجا داری چیه؟کار اصلیت چیه؟

قربونت برم واسه چی انقد علاقه داشتی به این رشته؟دقیقا به چه چیزایی از این رشته علاقه داشتی؟ ممنونم ک ...

کلا ارتباط با آدم ها و گوش دادن به مشکلاتشون رو دوست داشتم و حس همدردی خیلی بالایی داشتم و سوم دبیرستان که بودم یکی از درسامون روانشناسی بود از اونجا تصمیم قطعی گرفتم که روانشناسی بخونم 

ان شاءالله هرچی از خداجونمون میخای بهت بده عزیزدلم ممنونمالان تو کلینیک خودت کار میکنی؟دقیقا عملکردی ...

نه عزیزم من و یه اقای دکتر باهم شریک شدیم و کلینیک زدیم .کلینیک فقط برای من نیستش...

من روانشناس و درمانگر کودکم .... رویکردمم درمان شناختی رفتاری یا cbt هستش .... 

مشکلات فرزند پروری .... اختلالات مربوط به کودکان .... مشکلات رفتاری کودکان ... اختلالات یادگیری ...تست هوش .. بازی درمانی و مسائل مربوط به کودکان

کلا ارتباط با آدم ها و گوش دادن به مشکلاتشون رو دوست داشتم و حس همدردی خیلی بالایی داشتم و سوم دبیرس ...

وای منم یازدهم روانشناسی داشتم 

کلا انگار بحثش با روان شناسی متفاوت بود

حسگر تمرکز و راهاب تمرکز

کلا خورد تو ذوقم 🥲💔

دلم میخاست درباره مغز و اختلالات و افسرگی و اینجور چیزا باشع