2777
2789
عنوان

سلنا گومز ازدواج کرد📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1482 بازدید | 46 پست
اره ولی نکته مهم اینه به اخلاق توجه کنیم نه ظاهر

بیخیال 😂

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یسری عکساش در رفته بود که از جاستین بیبر بچه داره بعد جدایی هیچکی قبول نکرده سرپرستی شو گذاشتن پرورش ...

واقعا؟شاید شایعه باشه

خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
زن پیر نمیشه همیشه خوشحالهالتن نامزد من قیافه داره اخلاقش عنننننننه

مث اینکه بگین قیافش خوب باشه ولی اخلاقش گوه البته اخلاق خودش حل میشه 😂

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

مث اینکه بگین قیافش خوب باشه ولی اخلاقش گوه البته اخلاق خودش حل میشه 😂

اخلاق حل نمیشه🥺

باور کن ظاهرا بعد چند ماه عادی میشه

اخلاق حل نمیشه🥺باور کن ظاهرا بعد چند ماه عادی میشه

خب الان اخلاق منم خوب نیست‌.. همکلاسیم گفت اخلاق خوب و بدت روبنویس روکاغذ من کمکت میکنم بهتربشه اخلاقت اونم روباه صفتت.. قبول نکردم گفتم مهدیس کیه کمکم کنه

خب الان اخلاق منم خوب نیست‌.. همکلاسیم گفت اخلاق خوب و بدت روبنویس روکاغذ من کمکت میکنم بهتربشه اخلا ...

تراپیست قطعا علمشو داره بهتر کمک میکنه

تنها رفیق کتاب خوبه

اوکی

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

تراپیست قطعا علمشو داره بهتر کمک میکنهتنها رفیق کتاب خوبه

معمولا کتاب نمیخونم