2777
2789
عنوان

تروقران خودتونوبشوربن

| مشاهده متن کامل بحث + 2789 بازدید | 157 پست
بقیه موقع ها برن پریود پیشکش

خوب نمیرن دیگه همون پریود هفت روزه!!!!!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

شیو نمیکنم حموم ک میرم😂

🤣😅😅

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم بخاطر همین انقدر داخل تی وی ‌‌سورملینااااااتبلیغ می کنن..‌🤣

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد

وای پارسال حامله بودم تو اتوبوس بودم یه خانم پشت سرم حرف میزد بوی دهنش عین فاضلاب پخش میشدم داشتم شکنجه میشدم من اگه دهنم بو بده بخدا خودم متوجه میشم آدامس میخورم مسواک میزنم زنه یه آب هم نمیخدرد یا لال نمیشد برسیم به مقصد وای خدا 

دوره پریود حموم بده ولی میشه ادم خودشو تمیز کنه حداقل بو نده یا حداقل بیرون نره

چرا بد باشه؟! 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

شما از چه چیزایی که خبر ندارین...

خودشون بارها گفتن خب 

میگن با دستمال تمیز میکنیم و آب نمیزنیم 

اینجوری عفونت نمیگیریم 

خب لعنتی اون بوی گند رو چیکار میکنی 

همون خون خودش عامل هزار مریضی میشه

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

وای حالم بهم خورد

اگه اینچابودی صدرصدبالامیاوردی کاش میشدازبوشون عکس بگیرم بفرستم براتون.زن یعنی خوش بویی وظرافت وتمیزی.دلم برای بعضی مردا میسوزه والا

فردا پس فردا همیناتاپیک میزنن ک من فلانم بودم وشوهرم بهم خیانت کرداخه توخودتوبشورببین شوهرچطورمثه پر ...

ی بار سالن بودم ی خانمه زنگ زد به آرایشگره کلی التماس کرد گفت توروخدا برام وفت بده الان بیام فوری باید ی جا برم اینم گفت زود بیا

اومد بخدا آب از موهاش می‌چکید میگفت الان از حموم دراومدم انقد عجله ای اومدم موهامم خشک نکردم ،ولی همین ک اومد تو ی بوی عرقی پیچید همه ساکت شدن

بیشترم از لباساشونه عرق میکنن نمیدونم دلشون نمیاد لباس بشورن میگن خراب میشه میبرن همونجوری آویزون میکنن کمد سری بعدی مبپوشن و مردمو مستفیض میکنن