2777
2789

بخدا درمونده شدم از این ور مستاجریم از این ور هزار جور بدبختی دیگه از این ور این پول بابا پا همش چهار نفریم چخبره😔

ورشکستگی دولت میخوان از کندن ملت سو استفاده کنن

تیکر رسیدن به هدف‌های مثبت♥️من  در آخر این تیکر یه مادرشدم انشالله😍😍😍 توهم بگو‌ ایشالله ۳ هفته به آخر تیکر موند و بعد ار سالها مادر شدم 🥰😍😍 خدایا یکی یدونه به خودت سپردم حفظش کن تا برسه بغلم ❤️🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر کمبابا مگه بابام شرکت داشته یک خونه روستایی تو کل سال اینقدر نباید پول بدهشکایت کردن پدرت

چون ساکن یه شهر دیگه ایم سپرده بود به عموم که پیگیر باشه بقول عموم اگه قبض گاز کل اهالی روستارو هم بخوان با بابای من حساب کنن اینقدر نمیشه

تازه فکرکن اینا سالی ده روز بیشتر نمیرن روستا اونم تابستون که جز اشپزی اصلا نیازی به گاز نیست

چون ساکن یه شهر دیگه ایم سپرده بود به عموم که پیگیر باشه بقول عموم اگه قبض گاز کل اهالی روستارو هم ب ...

شکایت کنید

پول نفت نده بابا

چه خبر من حرصم در اومد

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
شکایت کنیدپول نفت نده باباچه خبر من حرصم در اومد

عموم معاون دادگستریه حتما پیگیره من دیگه نپرسیدم چیکارا کردن تقریبا یه ماه چهل روز پیش بود که اس ام اس قبض واسه بابام اومد

عموم معاون دادگستریه حتما پیگیره من دیگه نپرسیدم چیکارا کردن تقریبا یه ماه چهل روز پیش بود که اس ام ...

عزیزم چیگار کردید با قبضتون براما دوماه مستاجر خونه جدید شدیم ۸ میلیون پول برق اومده ۴ پول اب اسپیلت هم نداریم فرش اینا هم نشستم اصلا مصرف معمولی