2777
2789

خانوما سلام پیشاپیش ممنون بابت راهنمایی

واسه یه نفر دیگه راهنمایی گرفتم قبلا شهرستان موسسه گاج مشاوره میدادن تهران جایی رو سراغ دارید ک بابت زحمتی ک میشی واسه بچه ها هزینشو بهت بدن؛کانون قلمچی هم رفتن ولی متاسفانه باید عین چی کار کنی واسشون ماهی۱۰۰بهت میدن ک واقعا فقط کارکشیدن از ادمه ایشون هم ب پولش نیاز دارن!!

خودشون دانشجوی دندانپزشکی یکی از دانشگاه های دولتی تهران هست لطفا اگه جایی رو میشناسید یا کسیو میشناسید ک نیاز داشته ب مشاوره معرفی کنید من خودم واقعا میدونم ک اگه طرف خودش ک بخواد درس بخونه واقعا واسه کنکور  ایشون هم خیلی زحمت میکشه واسشون اینجور نیس ک فقط هزینه ای بگیره ول کنه طرفو ب حال خودش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.