2777
2789
عنوان

خداحافظ برای همیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 56 پست
اره نشون میده سر قبرم نشون میده وقتی که مردم رفتم اون دنیا اون جا هم عذابم داد اونجا نشونم میده

اگ دوستت نداشت الان این همه ادمو نمیفرستاد ک زیر این تاپیک ب تو بگن خدا هست خدا دوستت داره ماهمه از طرف خدا ماموریم ک اینو ب تو بفهمونیم چرا ب نشونه ها توجه نمیکنی

خدا کجا بود دلت خوشه کو خدا کجاس

اصراری ندارم که باور کنی حرفمو

ولی بدون که معمولا هروقت ازش کمک و صلاح اندیشی میخام رد نمیکنه

(خالص شو تا خلاص شوی)

اگه اینو یادمون باشه روزایی میرسه که از خیلی مشکلات خلاص میشیم با یاری خدا

🧔اقا هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😭😭😭😭💔💔💔

من عصر میام چک میکنم حالتون رو دوباره الان سعی کنید آروم باشید. و منتطر پاسختون هستم (حتما باید اعلام کنید استارتر ها حضرت فاطمه نگهدارتون باشه انشاالله. سخت هست اما تمام میشه کم میشه این درد و رنج. خوشبختی میاد شاید شبیه فیلم ها نباشه اما حس آرامش رو شما هم تجربه  میکنید. 

کوتاه و سنجیده : برخی از آدم ها برای داشتن حال خوب خلق نشدند 💬 من یک زنـم... با تمام سختی ها محکم ایستادم * برای کمک کردن به دیگران اولین و مهمترین اصل کسب آگاهی کافی هست پس قبل از هر چیزی اگر نیازمند به کمک هستید لطفا در ابتدا موضوع را تعریف کنید  تا درست کمک کنیم چون ما اطلاع نداریم که حق با چه کسی بوده شما یا فرد دیگری ما از زبان شما می‌شنویم پس در اولین حرکت موضوع مورد نظر را تعریف کنید تا ما هم ناخواسته از یک کار نادرست حمایت نکنیم. مشخص نیست حق با راوی است یا بنده.. با تشکر.... یا مهدی... خدایا پناه کسانی باش که نا امید اند. الهی آمین. 

شهرزاد همه دوستش داشتن من یه دختر زشتم که هیچکس دوسش نداره

شاید خودت اینجور فکر میکنی 

یچیز بگم بخدا تا خودت خودتو دوس نداشته باشی کسی هم دوستم نداره 

بشین پاکدست گوش بده 

استادای خوبی مث عرشانفر و اشکان حریت و ....

کلی حرفای خوب میزنن 

نماز اول و شروع کن تلاش کن تو زمینه ورزشی چیزی پیش بری 

مدام حرفای مثبت ب خودت بزن عشق بده ب خودت ک دیگران هم عاشقت باشن 

این دنیا هرچیزی رو بکاری همونو درو میکنی 

تو زندگی ب دیگران خوبی کن تا ادمای خوبی وارد ژندگیت بشن 

بخدا ک سرنوشت چیزی نیست ک بهت گفتن چیزیه ک خدا گفته هرچیزی فکر کنی همون وارد زندگیت میشه یعنی هرچیزی تو سرت میپنداری میشه سرنوشتت 

نگران نباش خدا هس 

عشــــAــــق🔗♥️

عزیزم من بریدم امروز دیگه واقعا تصمیمو گرفتم چاره ی من فقط مردنه

سلام استارتر حالتون چطوره بهتر شدید کمی؟ 

کوتاه و سنجیده : برخی از آدم ها برای داشتن حال خوب خلق نشدند 💬 من یک زنـم... با تمام سختی ها محکم ایستادم * برای کمک کردن به دیگران اولین و مهمترین اصل کسب آگاهی کافی هست پس قبل از هر چیزی اگر نیازمند به کمک هستید لطفا در ابتدا موضوع را تعریف کنید  تا درست کمک کنیم چون ما اطلاع نداریم که حق با چه کسی بوده شما یا فرد دیگری ما از زبان شما می‌شنویم پس در اولین حرکت موضوع مورد نظر را تعریف کنید تا ما هم ناخواسته از یک کار نادرست حمایت نکنیم. مشخص نیست حق با راوی است یا بنده.. با تشکر.... یا مهدی... خدایا پناه کسانی باش که نا امید اند. الهی آمین.