2777
2789

سلام، من در حال حاضر خونه دارم و یه دختر  ۲۰ ماهه دارم، زندگی مشترکم بد نیست، ولی خیلی چیزا لازم دارم یا میخوام و بیخیالشون شدم، به تازگی وسیله خریدیم بدهکاریم نصف پولشو، دیگه خیلی باید صرفه جویی کنیم از این بیشتر....! حالت اینا به کنار، کنار میام، چیزی که ناراحتم میکنه همیشه و باهاش درگیرم اینه که من کارهام هیچ نتیجه مادی ای برام نداره، به حس پوچی میرسم مدام، اینکه خدایا من نه یه تیکه کوچیک حتی طلا برام مونده(فروختم برای ماشین یا تعمیر خونه و...) نه میتونم سرکار برم، چون تا بعدظهر طول میکشه و کسی دخترمو دائم نگه نمیداره، خیاطی دست و پا شکسته بزور بلدم، و هی یادم میره هر چند، یه لیسانسی هم دارم، ولی بی فایده...همش میگم خدایا ماشین خریدیم شوهرم طبق گفته هاش نگفت بیا بریم نصفش مال تو شه، همش میگم خدایا دلم میخواد پول داشته باشم، کمک کنم گردش برم، دلم میگیره روزام پوچ میگذره...میبینم مردا هم فکر خودشونن فکر ما نیستن، همه چی آخر مال اوناست...کاش درآمد داشتم...نمیدونم به چس علاقه دارم همش هر روز تو اینترنت و پینترست سرچ میکنم که یکسری شروع کنم ولی باز هیچکاری ام...موندم چیکار کنم

صبر کن دخترت سه ساله بشه بذارش مهد یه تایمی

واسه خودت یه آنلاین شاپ راه بنداز. از اول هم خیلی بزرگ فکر نکن. یه کانال تو ایتا بزن همه دوست و اشنا و فامیل رو اد کن خرد خرد جنس بیار بفروش به مرور توسعه ش میدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز که بچت خوابید یه کاغذ بردار بشین فکر کن از بچگی یا الان به چی علاقه داشتی 

استعداد و توانایی چی رو داری 

یا یه سری شغل رو بنویس 

بعد در مورد هر شغل تحقیق کن ببین چی نیاز دارن و... تا جزییات رو برو بعد یه تست شخصیت بده ببین شخصیتت به چی‌میخوره 

تا بچت کوچیکه توی خونه و با اینترنت اون مهارت رو یادبگیر بچه شد ۲ ۳ ساله برو سرکار یا از خونه شروع کن

صبر کن دخترت سه ساله بشه بذارش مهد یه تایمیواسه خودت یه آنلاین شاپ راه بنداز. از اول هم خیلی بزرگ فک ...

مممنونم از راهنماییت، خیر ببینی...به نظرتون چه آنلاین شاپی بهتره فروشش؟ 

سلام عزیزم اتفاقا منم تو فکرم میشه راهنماییم کنی بیشتر

چند نفر اطراف من همین کارو کردن

یه کانال ایتا زدن سیصد چهارصد تا مخاطب خودشون و اطرافیان رو اد کردن مثلا لباس زیر یا لباس بچه یا زنانه یا خرده پاش اشپزخونه میارن خرد خرد میفروشن. با قیمت مناسبتر از شهر خودمون که انگیزه بشه بیان در خونه ازش بگیرن. کم کم فروشش بیشتر شده پیج زده تو اینستا

تبلیغ داده و فالور گرفته و فروشش بیشتر شده سایت زده، ادمین گرفته

چند تا نیرو گرفتن. خرد خرد کارشون رو گسترش دادن

بعضا الان بالای 50 تومن سود دارن در ماه

برا یه خانم خانه دار که تخصص خاصی نداره و وقتشم آزاده راه خوبیه

بالا سر بچه ت هم هستی

من که سال گذشته کور شدم انقد خواندم در آخرم هیچی البته خوشحالم که قبول نشدم این همه سختی داره معلمی ...

آره بابا راحت قبول نمیکنن، اینهمه هم حقوقش کمه واقعا ارزش نداره، باز راحت قبول شه آدم یه چیزی بیخود هزارتا ایراد مصاحبه ای میگیرن