2777
2789

من انتخاب رشته نکردم ولی حقوق روزانه رو راحت می آوردم ..

بله گوشی داشتم ولی باید مدیریت شده استفاده کنه

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

ببین ادم داریم تا ادم

طرف گوشی داره ولی سرش نمیره اونیم که کنار میذاره به هرحال به هرروشی خودشو مشغول میکنه

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه هدف داشته باشه بیخیال گوشی میشه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

ما امسال 5 تا کنکوری داشتیم تو فامیل 

همشون گوشی داشتن 

همشون هم خیلی زرنگ بودن و غیر انتفاعی درس میخوندن 

3 تاشون هم کلاسهای مختلفی می رفتن پایه آزمون 

متاسفانه همشون رشته هایی خوبی قبول نشدن 

دوتاشون که فقط آزاد قبول شدن