2777
2789
عنوان

اخلاق بد شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 62 پست
مثلا در حالت عادی چی میگن ؟ برام عجیبه تو حالت عادی هم عصبانی میشن

چی بگم اخه وقتی دخترمونو میخواد صدا کنه چون انحراف انگشت داره چلاق صداش میکنه تاحالا اسم منو دخترمو نگفته 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای میشه بپرسم شغلشون چیه

تعمیرگاه داره 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

پس وضع مالی شون خوبه

اره مشکل مالی نداریم خداروشکر فقط اخلاقش عذابم میده

مثلا شوهرم می‌گفت همکارم یهو زنگ میزنه جلوی ما زنشو سبک می‌کنه

بعضی ادما عقل ندارن دیگه چه میشه کرد یا باید جدا شی یا تحمل کنی