2777
2789
عنوان

دلمو بدجور شکوندن

208 بازدید | 14 پست

چیکار کنم دلم آروم شه ازکسی که مثلاً خداشناسه می‌دونه شوهر من چقد اذیتم کرده زنگ زده هزار تا چیز بهش گفته بعدشم گفته حق داشتی بزنی تو سر زنت اینم از اونموقع هزارتا بلا سرمن آورده بفکر خودکشی ام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نماز، قران، توکل بخدا

صابخانه قبلیمون دخترش نماز خونه اول زنگ زد بمن گفت تو زن نیستی کثیفی حالم بهم میخوره ازت آشپزخونه دیواراش لکه روغن داشته خیلی چیزایه دیگه گفتم نزدیکم میتونم بیام تمیز کنم فقط بدوبیراه می‌گفت درصورتی که من همه جارو دستمال کشی کردم اومدم بعد میدونستن شوهرم معتاده مشکل روان داره به اینم زنگ زد در مورد من هزارتا چیزبد گفت اینم از اونموقع هی بدوبیراه و دست روم بلند می‌کنه با بچه کوچیک میخام برم ولی نمیدونم کجا خسته شدم از ادمایه دورو

مردبوده یازن؟

زن چون شوهرم هرروز باهام دعوا میکرد گفتن بلندشو منم پول پیشم کم بود بزور یجا پیدا کردم دم آخری همه جا رو دستمال کشیدم من اصلا بهشون بدی نکردم کرایه شون بموقع احترامشون میزاشتم گفتن بلندشو صبح تا شب با بچه کوچیک دنبال خونه می‌گشتم نمیدونم چرا خدا منو انقد عذاب میده باادماش

زن چون شوهرم هرروز باهام دعوا میکرد گفتن بلندشو منم پول پیشم کم بود بزور یجا پیدا کردم دم آخری همه ج ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
زن چون شوهرم هرروز باهام دعوا میکرد گفتن بلندشو منم پول پیشم کم بود بزور یجا پیدا کردم دم آخری همه ج ...

دیگه ولش کن نمی خوادبه زن صاحبخونتون بگی شوهرم به خاطرحرف های شماباهام بحث کرده تاقضیه کش دارنشه .

شوهرت هم یک مدت هرچی گفت سکوت کن تابه مرورزمان حرف های زن همسایتون یادش بره

دیگه ولش کن نمی خوادبه زن صاحبخونتون بگی شوهرم به خاطرحرف های شماباهام بحث کرده تاقضیه کش دارنشه .شو ...

نگفتم اونا خودشون می‌دونن زندگی من جهمنه خاستن بدترش کنن

نگفتم اونا خودشون می‌دونن زندگی من جهمنه خاستن بدترش کنن

عزیزم آدم بیمارزیاده که رحم ندارن .دیگه بهشون فکرنکن که اعصابت خوردبشه.منم خیلی هاتوزندگیم بهم ضربه زدن ولی واقعاسلامتی وآرامش خودم وبچم روداشتم ازبین می بردم اون هاهم براشون مهم نبوددیگه منم واگذارشون کروم به خدا ودیگه هرچی همسرم میگه سعی می کنم بیشترسکوت کنم تابحث کمترپیش بیاد

عزیزم آدم بیمارزیاده که رحم ندارن .دیگه بهشون فکرنکن که اعصابت خوردبشه.منم خیلی هاتوزندگیم بهم ضربه ...

باشه ازاین تعجب میکنم چرا بمن زنگ زد گفت بعدم دید دهن بدهنش نمیزارم بشوهر معتادم زنگ زد انقدم آدم موجهی بود معلم بود پسرش وکیل من چون بیکسو کارم همه بهم همه چی میگن چون می‌دونن کسی پشتم نیست

باشه ازاین تعجب میکنم چرا بمن زنگ زد گفت بعدم دید دهن بدهنش نمیزارم بشوهر معتادم زنگ زد انقدم آدم مو ...

حالادیگه بهش فکرنکن دیگه اقوام که نیستن ببینشون حالاکسایی که به من ضربه زدن اقوام هستن که هنوزپاشون توزندگیم هست