2777
2789

هرشب هرشب بزور منو میبره مهمونی.

منم از اونور مجبورم واسه جبران دعوتشون کنم از کت و کول و کمر افتادم. خسته شدم دارم روانی میشم.

دو ماهه عروسی کردیم بردیم اینقد اومدم مهمونی و مهمونی دادم. البته بیشتر میایم مهمونی. خانوادشم مجبورم میکنن شب بمونم . یکسال نامزد بودم دوماه عروسی کردم عاقا هنوز دو قرون کف دست من نذاشته واسه خرجیم. همیشه خدا بی پوله. من احمق هم طلاهامو فروختم واسش ماشین گرفتم و قسطاشو دادم. دارم روانی میشم. یبار هم نگفته تو زن منی یه شب هم دو نفری بریم بیرون باهم دوری بزنیم. چکار کنم راهکارش چیه؟ زیاااااااااااد هم بهش اعتراض کردم که من راضی نیستم فایده نداره.

دلم میخاد بمیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به عنوان یه درونگرای تنهایی طلب حتی از خوندن این پست بهم استرس وارد شد. خدا صبرتون بده. سخته واقعا. ...

بخش اول حرفتو خوندم چقد منی

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

عزیزموتاپیک آخرم و بخون که مثل من نشی خدایی نکرده مردا درست نمیشن من ۸ سااااال جنگیدم برای درست شدن اون درست شد و من قربانی

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار