2777
2789
عنوان

جنسیت نی نی

674 بازدید | 77 پست

شده ک تو نیفتی و آنومالی بگن جنین دختر هس اما پسر باشه؟

من هر جا رفتم برا چکاپ اول از روی حرکات و صدای ضربان قلب میگن پسره؟!بعد من میگم ن دختر هس

بر گذشته حسرت آوردن خطاست...

واقعا برام جای سوال داره چرا باید دخترم همه چیش شبیه پسرا باشه

خدایی ناکرده مشکل ژنتیکی نداشته باشه

واقعا از این موضوع خیلی میترسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا برام جای سوال داره چرا باید دخترم همه چیش شبیه پسرا باشه خدایی ناکرده مشکل ژنتیکی نداشته باشه ...

از اون حرفا بوداااا

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
واقعا برام جای سوال داره چرا باید دخترم همه چیش شبیه پسرا باشه خدایی ناکرده مشکل ژنتیکی نداشته باشه ...

چیش شبیه دخترای؟

ضربان قبل و‌ ویار و اینا همه ش چرته و خرافات

مهم آلتشه

انگار خیلی پسر میخواستی خورده تو ذوقت

سلام خانونا اينجا كسي هست ٣٣ هفته زايمان داشته باشه بچه ام الان دستگاهه تازه زايمان كردم ميترسم خيلي ...

بله عزیزم من

دخترم 32به دنبیا اومد

ﺑﺎﻭﺭ ﻧـﻤﯽ ﮐﻨـﻢ ! ﺧـﺎﻟـﻖ ﻧﻈـﻢ ﺩﺍﻧـﻪ ﻫـﺎﯼ ﺍﻧـﺎﺭ، ﺯﻧـﺪﮔـﯽ ﻣـﺮﺍ ﺑـﯽ ﻧﻈـﻢ ﭼﯿـﺪﻩ ﺑﺎﺷـﺪ         
از رو‌ حرکات نمیگن عزیزم‌تو سونو ها از آلت تناسلی میگن که اگه گفتن دختره قطعی دختر

عزیزم من خودم دیدم گفتن دختره به دنیا اومده پسر بود هیچی قطعی نیست حدود ده درصد احتمال اشتباه هست

لا تقنطوا من رحمت الله
اره تو نیفنی و آنومالی گفتن دختر هس اما هر وقت برا چکاپ رفتم میگن همه ی حرکاتش شبیه پسراست   &n ...

خودت حست چی میگه

کسی خواب نی نی تو ندیده؟

.حسبی الله لا اله الا هو علی توکلت و هو رب العرش العظیم.
چیش شبیه دخترای؟ ضربان قبل و‌ ویار و اینا همه ش چرته و خرافات مهم آلتشه انگار خیلی پسر میخواستی خ ...

ن اتفاقا هم من هم شوهرم از اول دلمون میخواست دختر باشه فقط مامانم و بابابزرگم هنوز قبول ندارن

سلام خانونا اينجا كسي هست ٣٣ هفته زايمان داشته باشه بچه ام الان دستگاهه تازه زايمان كردم ميترسم خيلي ...

دختر دوست منم ۳۲ هفته بدنیا اومد یه مدت تو دستگاه بود الان ۵ ماهشه خداروشکر طالم و سلامته

حتما نی نیت خخوبو سالمه  توکل بخدا عزیزم