2777
2789

صدای بلند می‌شنوم گوش خش خش می کنه ایا طبیعیه میترسم🥺🥺 بخاطر جرم هستش ینی ؟؟؟؟؟

درخواست دوستی قبول نمی کنم.                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خش خش و ولشکن من دو سه هفته با یه گوشم چیزی نمیشنیدم🥲

چرا عزیزم جدی میگی چند سالت بود ایا ترشحات هم داشت گوشت من خانوادم نگاه کردن گفتن انگاری جرم هست میترسم

درخواست دوستی قبول نمی کنم.                                
چرا عزیزم جدی میگی چند سالت بود ایا ترشحات هم داشت گوشت من خانوادم نگاه کردن گفتن انگاری جرم هست میت ...

ترشحات نداشتم عزیزدلم گوشم عفونت کرده بود خیلیم درد میکرد

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

چرا عزیزم جدی میگی چند سالت بود ایا ترشحات هم داشت گوشت من خانوادم نگاه کردن گفتن انگاری جرم هست میت ...

خب جرم مگه ترس داره؟

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته ❤️M❤️

چند ورق ؟؟دکتر داد؟ نگفت علتش چیع

علتش عفونت گوش بود دیگه گلم من نزدین یه ماه هر ۸ ساعت آموکسی کلاو خوردم پدرم درومد 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

عزیزم برو دکتر بادستگاه چک کنه اگه جرم داشت قطره میده استفاده میکنی بعد میری تمیز میکنه جرما رو

حتما دکتر برو هیچ دارویی هم سرخود استفاده نکن گوش خیلی حساسه الکی نمیشه چیزی خورد

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔