2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز رفتم من توی ان تی بهم گفته بودن احتمالا دختره الان بهم گف پسره از طرفی سه بار منو فرستاد گف بر ...

واسه آنومالی ، نصف مثانه پر باشه، کافیه. واسه ان تی حتما باید شیرموزی، آب هویجی، یه چیز شیرینی بخوری که بچرخه تا مایع پشت گردنشو اندازه بگیرن.

من خودم روزی که ان تی رفته بودم، دوبار رفتم زیر سونو، رحمم انقباض داشت، بچه امم نمیچرخید، با اینکه شیرینی خورده بودم. خلاصه دفعه سوم سونو شدم، چهار ساعت اتلاف وقت بود ... واسه ان تی همینجوریه

واسه آنومالی ، نصف مثانه پر باشه، کافیه. واسه ان تی حتما باید شیرموزی، آب هویجی، یه چیز شیرینی بخوری ...

اره برا ان تی بمنم گفتن شیرینی بخور اما امروز پدرم در اومد انقد ک اب خوردم

اره برا ان تی بمنم گفتن شیرینی بخور اما امروز پدرم در اومد انقد ک اب خوردم

نه لازم نیست اون همه آب. فقط بچه باید همکاری کنه. آب میگن بخورین چون بچه هنوز کوچولو هست. بنظرم یه جای دیگه برو. دکتره انگار کوره که نمیبینه 😑

آخی عزیزم ، اتفاقا منم شنبه سونو آنومالی دارم برعکس شما من دلم پسر می خواد، درکتون میکنم 🥹

من یه پسر دارم این دومیه دلم میخواس یه دختر یه پسر بشه پسرمم شنیده داداش داره خیلی خوشحال شده اما خودم از صبح حالم خوب نیس خورده تو ذوقم ناشکر نیستم ولی خیلی دلم دختر میخواست الانم امید دارم شاید برم جای دیگ سونو بگه دختره

نه لازم نیست اون همه آب. فقط بچه باید همکاری کنه. آب میگن بخورین چون بچه هنوز کوچولو هست. بنظرم یه ج ...

واقعا؟چمیدونم همین الانم یه تومن دادم بهش دیگ میزارم میرم سونوینی دوباره برم انومالی؟

آخی عزیزم ، اتفاقا منم شنبه سونو آنومالی دارم برعکس شما من دلم پسر می خواد، درکتون میکنم 🥹

منک ب خواستم نرسیدم از ته قلبم میخام اگ قسمتته خدا یه پسر ناز بهت بده