2777
2789
عنوان

با دوست حسود چکار کنیم

103 بازدید | 17 پست

بچه ها من یه دوست دارم ویژگی های مثبت زیاد داره ولی بشدت حسوده وعقده ای هست 

امروز برای بار هزارم حسادتش بهم ثابت شد 

ولی خب میگم ویژگی های مثبتم داره نیست که کامل آدم بدی باشه 

همه چی از دور قشنگنه  پس بزار همون دور بمونه .....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعریف کن چه شکلیه

نمی‌دونم واقعا چطور توصیف کنم 

مستقیم بروز نمیده که ولی خیلی اوقات تو حرفاش ورفتاراش کامل متوجه میشم 

منم دارم یکیشو...کاش فقط حسود بود. عقه ای و کلا انرژی منفی هست...سم خالص۶😒

نه خب این بنده خدا یسری ویژگی های مثبتم داره اگه اونطوری بود من کنارش میزاشتم 

میدونی چیه من قبلا خیلی از اینجور افراد ضربه خوردم پذیر کنارشون گذاشتم میترسم اینم مثل همونا بسه

نه خب این بنده خدا یسری ویژگی های مثبتم داره اگه اونطوری بود من کنارش میزاشتم میدونی چیه من قبلا خیل ...

به نظر من حسادت ویژگی‌های مثبت هم تحت الشعاع خودش قرار میده بخصوص که علنی ابراز بشه...آدم حس بدی میگیره از اینجور افراد.

برای عبور از ترسهایت با آنها مواجه شو  
به نظر من حسادت ویژگی‌های مثبت هم تحت الشعاع خودش قرار میده بخصوص که علنی ابراز بشه...آدم حس بدی میگ ...

بزارمش کنار؟ 

کم ضربه نخوردن از اینجور آدما دیگه نمی خوامت بقیه زندگیم هم سر همینا خراب بشه

بزارمش کنار؟ کم ضربه نخوردن از اینجور آدما دیگه نمی خوامت بقیه زندگیم هم سر همینا خراب بشه

نمیدونم....ببین حال دلت چطوره وقتی باهاشی...دوست وقتی خوبه که حال دلتو خوب کنه نه اینکه بهت انرژی منفی بده

برای عبور از ترسهایت با آنها مواجه شو  

دکمه سیک اشو بزن چون درست نمیشه ازت میدزده فرصتاتو نحوه لباس پوشیدن و...رفتارتو منتظره از چه پسری خوشت میاد براش کرم بریزه احمق فک میکنه من از یکی تو کلاسمون خوشم میاد همش از اون میگه که رو مخمه خودش دوست پسر داره جلو اون پسره پشتشو قر میداد راه میرفت و نگاه رد و بدل میکرد در اون حد ... همش صدمه جسمی و مالی میبینی وقتی کنارشی 

صمیمی هستم گفتم که ویژگی های مثبتم داره همه ی آدما که کامل نیستن

دوستی هشت پا و کوسه 

کوسه به هشت پا میگه اگه میخوای باهات دوست باشم یکی از پاهاتو بهم بده بخورم تو پاهای زیادی داری 

هشت پا برای اینکه تنها نباشه هر سری یکی از پاهاشو به کوسه میده و همیشه شاد بوده خلاصه هیچ پایی براش نمیمونه و کوسه در نهایت بهش میگه دوستی تو برام ارزشی نداره دیکه و‌هشت پا رو‌میخوره، نتیجه داستان اینکه هیچ وقت از خودمون برای کسی نزنیم و نبخشیم 

نمیگم یکدفعه کات کن کم کم ارتباطت رو کم رنگ کن ادمای حسود به درد رابطه نمیخورن و فقط دنبال اینن ازت بالا تر باشن ، اگه ازشون بالاتر باشی حالتو میگیرن و اشکتو‌ درمیارن 

به ها حال هرجور خودت میدونی 

من سه سال عمرمو ‌پای یک دوست حسود گذاشتم که تنها نباشم خیلی هم اشتباه کردم

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

نمیدونم....ببین حال دلت چطوره وقتی باهاشی...دوست وقتی خوبه که حال دلتو خوب کنه نه اینکه بهت انرژی من ...

خیلی اوقات حالم رو بجای بهترشدن بدتر می‌کنه 

فاصله با اینجور آدما بهترین کاره 

تو این دنیا تنهایی بهترین کاره

دوستی هشت پا و کوسه کوسه به هشت پا میگه اگه میخوای باهات دوست باشم یکی از پاهاتو بهم بده بخورم تو پا ...

قبلا از این موضوع خیلی ضربه خوردم خودم یه دوست حسود داشتم که مثل خواهر میدیمش باهاش کات کردم بعد چند سال 

تا وقتی بزارنم تو قبر حسرت اینکه چرا زودتر قبل از اینکه انقد آسیب ببینم باهاش کات نکردم 

این بنده خدا هم خیلی رفتارهای مثل همون فرد رو داره 

کنارش میزارم کم کم دیگه نمی تونم بیشتر ازاین تحمل کنمش