2777
2789

فعلا تا ی ماه اینده نمیتونم ببینمش

فردا تولدشه 

چجوری تبریک بگم ک خاص باشه خز نباشه🥲😂

همیشه بهم میگه احساستو بروز نمیدی

ی کمکی برسونید ماچ ب همتوننن💋🥹😂

این کاربری قبلا دست شخص دیگه ای بوده و از جایی ک تاپیکا درسی میشه برای منه😁😅شونصد بار تعلیق شدم بخدا دیگه سیمکارت ندارم نترکون نی نی یار☹️🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هدیه بفرست براش با پست

اونو خودم حضوری میبرم

امشب تبریکم چجوری باشه؟

این کاربری قبلا دست شخص دیگه ای بوده و از جایی ک تاپیکا درسی میشه برای منه😁😅شونصد بار تعلیق شدم بخدا دیگه سیمکارت ندارم نترکون نی نی یار☹️🥲
گل بفرس براش

ن ی ماه دیگه خودم بهش میدم

امشب میخوام صرفا تبریک بگم اما نمیدونم چجوری🥲😂

پیام بزار راس ۱۲متن قشنگ با کلی ایموجی

چ متنی؟

نمیخوام طولانی باشه مول متنای گوگل ی جوریه

من راس ۱۲ شب کلیییی تومار نوشته بودم😂😂

استوری هم گذاشتم

هرچی دلت خواست بگو

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

من راس ۱۲ شب کلیییی تومار نوشته بودم😂😂استوری هم گذاشتمهرچی دلت خواست بگو

تومار نوشتنم نمیاد الان اخه🥲😂مخم تعطیل شده 

ایده بدهههههه

تومار نوشتنم نمیاد الان اخه🥲😂مخم تعطیل شده ایده بدهههههه

چی بگم خب

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!