2777
2789
عنوان

یک روز عادی در شوهر سایت😏

121 بازدید | 12 پست

یعنی ادم میاد یه سوال درمورد بچه و زندگی بپرسه منصرف میشه😐

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جالب اینجاست تو هیچ تاپیک دیگه ای که عنوانش این نباشه نمیرن

یعنی طرف درحال مرگم باشه نمیرن ولی اگه کلمه شوهر تو عنوان باشه میرن

ساییدن مارو با شوهراشون

ماشالله همه هم رو شوهراشون چشم دارن شوهر ایناهم محل نمیده

جالب اینجاست تو هیچ تاپیک دیگه ای که عنوانش این نباشه نمیرنیعنی طرف درحال مرگم باشه نمیرن ولی اگه کل ...

وای گل گفتی👏👏😂

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

همون موقع که مردا اومدن تو این سایت ریده شد توش اه

اصلا یه وضعیتی شده😑

اینجا میگید نباید مرد توش باشه اما همه تاپیکا در مورد مرداس

شما یکی دیگه اعتراض نکن 

هرچی باشه خانومه

شما نمیتونی درمورد همسر اون خانوم اظهار نظر کنی چون در جایگاهی نیستی که یه خانومو راهنمایی کنی 

استارتر این تاپیکا هم خانوما هستن نه آقایون که میگید ددی سایت