2777
2789
عنوان

شوهری که همه اخلاقش خوب باشه همه چی داشته باشه ولی فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 1484 بازدید | 81 پست

میگم باشه .

چون فقط  ی اخلاق بده  میتونم باهاش کنار بیام 

زندگی ها همه پر مشکل  الان میان میگن نههههه ب خدا فقط تو مجازی شیر میشن ولی من باشم اصلا برام مهم نیس

OFF خوبی بدی دیدن حلال کنید؛این کاربری برا همیشه بسته میشه.خدانگهدار.هیچ وقت نمیبخشمت سعید دیدار من تو باشه به قیامت فقط امیدوارم اون موقع خود خدا همه چیز نشونت میده شرمنده حرفات کارات نشی .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می‌دونی الان همه آرزوی همچین شوهری دارن؟عروسی فامیل مهم تره یا ناراحتی شوهر ؟

چرا بابد آرزوی همچین شوهری و داشته باشن 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
مشکلی نداره فقط میگه نرو بابا چه کاریه نمیذاره برم خیلی اذیتم

من اتفاقا توی فامیلمون یه همچین موردی داریم که از جمع گریزانه 

برای مراسم عروسی و تولد فقط خانمش میاد ، شما هم صحبت کن باهاش که خودت تنها بری و اون اگه راحت نیست نیاد

حرف وحدیث فامیلا چی

عزیزم همون فامیلا یه مشکلی برات پیش بیاد یه سلامم بهت نمیدن که مبادا ازشون کمک بخوای 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

نمیرم.ولی اون تایم نباید خونه باشیم دق میکنم بقیه عروسی باشن من خونه درحال بشور و بساب 😁😁

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

من قبلا نامزد داشتم

کلا با ابن سیستم زندگی نمیزارم و اجازه نمیدم و حق نداری کنار نمیام

مرد سالاری هم قبول ندارم

در برابر مرد قلدر هم کوتاه نمیام 

به نظرم از اول شما جوری رفتار کردی که عین موم شمارو تو دست گرفته و جرات مخالفت باهاشو نداری و سر کوچک ترین چیزا ازش میترسی 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
حرف وحدیث فامیلا چی

ببین مهم این حال خودت خوب باشه در کنار شوهرت آرامش داری .

بگو ترجیح میدم نرم شوهرم اینجوری راحت نیس یت جا شلوغه  دوس نداره. اگ گفتن خودت بیا بگو مهم شوهرم ن ی جشن ی شبه  

OFF خوبی بدی دیدن حلال کنید؛این کاربری برا همیشه بسته میشه.خدانگهدار.هیچ وقت نمیبخشمت سعید دیدار من تو باشه به قیامت فقط امیدوارم اون موقع خود خدا همه چیز نشونت میده شرمنده حرفات کارات نشی .