2777
2789
عنوان

شوهرم هر چی میشه به خانوادش میگه

128 بازدید | 9 پست

با جاریم گرم میگیره زیاد حرف میزنه منم خوشم نمیاد ازین کارش هر وقتم اعتراض میکنم طرفه جاریمو میگیره دیگه خسته شدم با دوتا بچه هیچ موقع طرفداریه منو نکرده پیش خانوادش، دیگه تصمیمم طلاقه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدترین رفتار یه مرد همینه وقتی میبینه خانومش حساسه بدتر میکنه به نظرم یبار برا همیشه بشورش و پهنش کن ...

خیلی بهش گفتم اما گردن نمیگیره داد وبیداد راه میندازه بعدشم میره به خانوادش مخصوصا جاریم و شوهرش میگه رابطه هارم خراب میکنه دیگه هیچ جایگاهی بین اونا ندارم

خیلی بهش گفتم اما گردن نمیگیره داد وبیداد راه میندازه بعدشم میره به خانوادش مخصوصا جاریم و شوهرش میگ ...

چقدر شوهرت بی سیاسته 

اگر جاریت زن خوبیه تو هم از در دوستی وارد شو و باهاش خوب رفتار کن 

احساس میکنم شوهرت فقط داره لجبازی میکنه 

و اگر میشه باهاش بشین منطقی و دوستانه حرف بزن و موضعت رو از یه والد سرزنش گر به یه دوست خیر خواه تغییر بده 

یکم خودتو لوس کن یکم مظلوم نمایی کن جوری که نرم بشه

پیج 

چقدر شوهرت بی سیاسته اگر جاریت زن خوبیه تو هم از در دوستی وارد شو و باهاش خوب رفتار کن احساس میکنم ش ...

جاریم از اوناس که اب ببینه شناگر ماهریه،  شوهرمم تا باهاش درد و دل میکنم اولش قبول میکنه ولی خدا نکنه یکم توی زندگی مون بحثمون بشه باز رفتار قبلشو اجرا میکنه منم نمیخوام نقطه ضعف بدم دستش چون میدونم قند تو دل جاریم اب میشه

جاریم از اوناس که اب ببینه شناگر ماهریه، شوهرمم تا باهاش درد و دل میکنم اولش قبول میکنه ولی خدا نکن ...

این بی سیاست بودنش پدرمو در اورده چند ساله دارم تحملش میکنم

جاریم از اوناس که اب ببینه شناگر ماهریه، شوهرمم تا باهاش درد و دل میکنم اولش قبول میکنه ولی خدا نکن ...

در رفتار با شوهرت یکم تغییر بده 

یه مدت بیخیال شو و بهش گیر نده 

و بیشتر بهش محبت کن و بیشتر خودتو لوس کن 

نامه عاشقانه تو جیبش بزار   کادو کوچیک براش بی مناسبت بخر 

کارایی که خیلی وقته ازت خواسته و پشت گوش انداختی رو براش انجام بده و ازین قبیل کارا 

اینجوری باشی دیگه تو رودربایستی قرار میگیره و نمیتونه خواسته هاتو رد کنه

پیج 

در رفتار با شوهرت یکم تغییر بده یه مدت بیخیال شو و بهش گیر نده و بیشتر بهش محبت کن و بیشتر خودتو لوس ...

اخه دوسش ندارم اینقد دلمو شکسته تو این 16سال حتی یبارم بهم کادوی تولد و روز زن و سالگرد ازدواج و عیدی اصلا نداده منم اصلا دوسش ندارم خیلی خسیسه