2777
2789
عنوان

کاش میشد!!!!نهههه؟؟؟؟؟😬😬😭

363 بازدید | 14 پست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

نمیگه خاک به سر این حرفو  میاد میچسب به پهلو😂😂😂😂

لعنتی مزااااحم پیله😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولي مكالمه واقعي اينه ببخشيد كه خوردم هوس كرده بودم -با من حرف نزن چاقالوي بيريخت حالا كه بيس كيلو ...

والا😅

😭😭😭😭

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من يكي از فانتزيهام اينه هرچي بخورم چاق نشم الانم دلم ميخواد يه بشقاب پر ماكاروني بخورم ولي نميشه ك ...

منم

انقدرحرصم میگیره اونایی که هرجی میخان میخورن وچاق نمیشن

من بادهواهم چاقم میکنه😑

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاشکی هم میشد وقتی در روز کللللی بستنی میخوری ، چیپس و پنیر میخوری و آجیل و خوراکیای خوشمزه ، بگه نوووش جووونت الان میچسبم به تنت 😄😄😍😍

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
😂😂😂😂😂 حیف و صد حیف که این بدن بی جنبه تر از این حرفاس

هم بی جنبه هم بی منطق

لعنتی اصلااهل مذاکره نیس

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاشکی هم میشد وقتی در روز کللللی بستنی میخوری ، چیپس و پنیر میخوری و آجیل و خوراکیای خوشمزه ، بگه نو ...

نههههه😂😂نچسبه 😬😬😬😬😬

نکنه لاغری؟؟؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نههههه😂😂نچسبه 😬😬😬😬😬 نکنه لاغری؟؟؟

بعله من چاق نمیشم 🤔🤔🤔😐

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
بعله من چاق نمیشم 🤔🤔🤔😐

ای خوش شانس

ای همه چی راحت خور

ای لاغر

😢😢😬😬😩اوف بر تو😆😆😘😘😘

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای خوش شانس ای همه چی راحت خور ای لاغر 😢😢😬😬😩اوف بر تو😆😆😘😘😘

😅😅😅

تازه امروز قراره برم شیرخشکم بخرم بخورم 😄😄😄