2777
2789
عنوان

خانمهای چهل و پنج تا پنجاه سال

157 بازدید | 18 پست

من توی کار بیمه تامین اجتماعی هستم، چند نفر خانم پنجاه و پنجاه و یک دوساله امروز به تورم خوردن که اصرار داشتن بیمه بشن اما متأسفانه پنجاه به بالا نمیشه مگر اینکه به اندازه سالهای که از پنجاه میگذره قبلا سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشید، مثلا ۵۲ساله باید دو سال سابقه قبل از ۵۰سالکی داشته باشه، اومدم بگم تا دیر نشده خودتون رو بیمه کنید. (مشهد)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بیمه‌‌ رو قبول ندارم 

توی کشور تورم زده طلا بخری بهتره 

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
خب چکار کنم من نظر شما رو نپرسیدم فقط توصیه کردم برای هر کس که قبول داره

عزیزم دعوا نداریم منم یه چیزی گفتم

خودم خیلی مردد هستم دو‌سالی هم ریختم ولی هنوز به دلیل قانع کننده ای نرسیدم که بیمه خوبه

اگه دلیل قانع کننده دارید ممنون میشم بگین

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

۵۰ سالگی سن بازنشستگیه درسته ؟قبل از او به تعداد سالهایی که بیمه پرداخت کردی مقرری دریافت میکنیم ؟میشه بعد ۵۰ سال هم اختیاری بیمه واریز کنیم؟خدایی ناکرده بعد ۱۰۰سال فوت کنیم مقرری به بچه هامون تعلق میگیرا 

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           

یه سوال هم دارم راسته که میگن اگر بیمه اجباری آقا بریزه و خانم هم خودش بیمه اجباری بریزه خدای نکرده آقا فوت کنه به خانم فقط پول یه بیمه بازنشستگی رو میدن؟

۵۰ سالگی سن بازنشستگیه درسته ؟قبل از او به تعداد سالهایی که بیمه پرداخت کردی مقرری دریافت میکنیم ؟می ...

قصد داری بیمه بشی؟ مشهدی ؟ که برات بپرسم چون خیلی ریز جزییات رو نمیدونم بازاریابم

عزیزم دعوا نداریم منم یه چیزی گفتمخودم خیلی مردد هستم دو‌سالی هم ریختم ولی هنوز به دلیل قانع کننده ا ...

بیمه به قول قدیمیا آب باریکه س پشتوانه س سرمایه گذاری در جای خودش خوبه ولی  دائمی نیست ریسک خاص خودشا داره 

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
عزیزم دعوا نداریم منم یه چیزی گفتمخودم خیلی مردد هستم دو‌سالی هم ریختم ولی هنوز به دلیل قانع کننده ا ...

هر کس مسئول آینده خودشه مخالف بیمه ای مختاری من نمی تونم زور کنم کسی که بخواد رو بیمه میکنم بعد بیست سال دعام کنه

قصد داری بیمه بشی؟ مشهدی ؟ که برات بپرسم چون خیلی ریز جزییات رو نمیدونم بازاریابم

نه من مشهد نیستم 

چون همسرم بیمه اجباری میریزه این خبر رو از کسی شنیدم خودم بیمه زنان خانه دار تامین اجتماعی بودم دیگه واریز نکردم