2777
2789
عنوان

شوهرم نمیزاره هیچ جابرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1345 بازدید | 122 پست
امتحان میکنم عزیزم خودمم این تصمیموداشتم حتی کتکمم بزنه میرم ولی استرس دارم

ببین کم کم شروع کن تا عادی بشه 

یهو نیا برو خیابون بچرخ اینجوری که گفتم بهت پیش برو 

حتی شده از خونه همسایه شروع کن دفعه بعد سرکوچه دفعه بعد سوپری و....

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجوری که آبروریزی میشهبعدش هم دیوانه میشه بدترمیکنه

چرا!!؟

اگه قبول کرد که هیچ اگر نه طبق قانون نمیتونه حبس کنه چاز ارتباط با محیط محروم کنه

♦️♦️من مرد هست♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

چرا!!؟اگه قبول کرد که هیچ اگر نه طبق قانون نمیتونه حبس کنه چاز ارتباط با محیط محروم کنه

درهارو قفل نمیکنه.خونه مادرش میبره.هفته ای یک بارهم خونه مادرم میرم به شرطی که مهمون ازشهرستان نباشه

درهارو قفل نمیکنه.خونه مادرش میبره.هفته ای یک بارهم خونه مادرم میرم به شرطی که مهمون ازشهرستان نباشه

پس مشاور لازمه،ببرش مشاور درست میشه ، شاید شکاکه

♦️♦️من مرد هست♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

نمیاد میگه مریض خودتی

مگه فقط مریض می‌ره مشاوره؟

بگو اسمش روشه مشاااوره ،، روانپزشک نیست که بگو میریم ازش در مورد مشکلمون راه کار یا راه حل بگیریم اون علمی بلده ،با آدمای مثل ما زیاد در ارتباطه و.....

مگه فقط مریض می‌ره مشاوره؟بگو اسمش روشه مشاااوره ،، روانپزشک نیست که بگو میریم ازش در مورد مشکلمون ر ...

اون فکرمیکنه کلرغلطی نمیکنه

فکرمیکنه حق بااونه هرچی اون بگه درسته

اون فکرمیکنه کلرغلطی نمیکنهفکرمیکنه حق بااونه هرچی اون بگه درسته

بگو تو درست میگی میریم پیش مشاور اگه گفت تو درست میگی منم حرفی ندارم 

من برادر همسرم اینجوریه اصلا ندیدم خانومش تنها جای بره یا دوستی داشته باشه هرجا بره با خود همسرش می‌ره الان به گفته خودشون نزدیک 15 سال ازدواج کردن بستگی به خود خانم داره از نظر من که از روز اول چطوری رفتار کنه وگرنه همسر منم نتیجه تربیت همون پدر مادر تو یک محل و...ولی من هم سرکار میرم هم سفر مجردی میرم باید بلد باشی از روز اول چطوری تا کنی

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

من برادر همسرم اینجوریه اصلا ندیدم خانومش تنها جای بره یا دوستی داشته باشه هرجا بره با خود همسرش می‌ ...

عزیزم من ازروز اول جنگیدم

بعدازعروسی مارو پاگشا کردن فامیلامون با دعوا و کتک کاری به زور آخرش میرفتیم ولی رفته رفته دعوا وقهر هم دیگه اثرنکرد نه حرف خوش نه فحش نه زور هیچ کدوم