2777
2789
عنوان

شوهرم نمیزاره هیچ جابرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1345 بازدید | 122 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیزاره برم مشاور

خب توکه نمیتونی از حقت دفاع کنی تنها راحت تحمل زندانه دیگه هرچی میگیم میگه نمیذارهه انقدر بی بخار نباش

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

نمیزاره برم مشاور

از مشاور تلفنی کمک بگیر..شماره هاشون تو گوگل هست بردار 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

اگه به حرفش گوش نکنمیاتودعواجوابشو بدم یکی دوتا میزنه

اگه اینطوری باشه شاید بتونی حضانت بچه هاتو بگیری..چند سالشونه کوچیکن؟

امکان مستقل شدن داری؟ کار و خونه و اینا؟

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

اگه اینطوری باشه شاید بتونی حضانت بچه هاتو بگیری..چند سالشونه کوچیکن؟امکان مستقل شدن داری؟ کار و خون ...

۷ساله و۴ساله

اگه سرشم بره نمیده بچه هاروبمن

روزگارموسیاه میکنه انقدمیره میاد

دقیقا این‌مرداکاری میکنن که تومقصرجلوه داده بشیمن چون جوابشومیدادم همه منومقصرمیدونستن

دیگه روانیم کرده خودش ازصب تاشب بیرونه ولی مابایدخونه باشیم

دلم به حال بچه هام میسوزه هیچ دوستی ندارن

اگه به حرفش گوش نکنمیاتودعواجوابشو بدم یکی دوتا میزنه

ببین رفتارای خودتو اول بررسی کن ببین مثلا اقتدارشو حفظ میکنی دیشب یه مقاله میخوندم درمورد اقتدار مردا که نقطه ضعفشونه و خیلی مهمه که اگه اینو رعایت کنی مرد از این رو به اون رو میشه یا چیزای دیگه. اگه میبینی کلا بهونشه و براش کم نذاشتی دیگه سعی کن ببریش مشاوره 

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!