2777
2789

من دیابت بارداری گرفتم و انسولین میزنم.رزیم غذایی ام به شدتتتتت رعایت میکنم و گشنه از سرسفره پامیشم ینی درحد ۵ ۶ قاشق برنج میخورم قند یه ساعت بعد غذام حدودا بین ۱۳۰ تا ۱۴۰ به خاطر همون ۶ قاشق .زیر ۱۴۰ باید باشه حالا این به کنار.در طول روز قندتون چند بود شما؟مثلا من امروز ساعت ۳ ناهار خوردم اونم چند قاشق دیکه تا ساعت۷ هیچی نخوردم دویاره فقط ۵ قاشق از غذای ظهرم خوردم بعد یه ساعتش قندم ۱۸۸ بود😪😪طبیعیه؟من فقط قبل وعده های اصلی باید انسولین بزنم.

خب شما که همش در حال مصرف کربوهیدراتین ! 

برنج خودش قند رو زود میبره بالا شما باید از وعده غذایی اصلی بخصوص برنج کاهش بدین یکم روی میان وعده ها تمرکز کنید اگه فقط گلوکز خون رو تامین کنید قند هم زود می‌ره بالا ولی چربی و پروتئین دیرتر تجزیه میشن و قند رو آرام آرام می‌برند بالا و تا مرتبه بعدی مصرف انسولین قندتون با انسولین ثانویه ثابت و در حد نرمال میمونه 

خب شما که همش در حال مصرف کربوهیدراتین ! برنج خودش قند رو زود میبره بالا شما باید از وعده غذایی اصلی ...

بابا بخدا من صبونه یه کف دست نون میخورم شامم همینقد ناهارم به پیشنهاد دکتر گفت حجم رو کم کن وعده هارو ببر بالا.دوبار به فاصله ی چندساعت میخورم اونم هر ۵ قاشق.این زیاده واقعا؟آخه اگه اینم نخورم چی بخورم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا بخدا من صبونه یه کف دست نون میخورم شامم همینقد ناهارم به پیشنهاد دکتر گفت حجم رو کم کن وعده هار ...

خب اون ۵ قاشق قندش معادله ی کیکه شما به حجم نگاه میکنید منی که ۱۰ ساله دیابت دارم به قندش 🙂

ببینید با اون ۵ قاشق برنج میشه جایگزین های خیلی بهتری استفاده کرد خب شما حجم رو کاهش دادیم کمتر میخورید ولی قند بالا رو همچنان دریافت میکنید فقط حجم رو کم کردید نه قند رو مثلاً ی کف دست نون صبحانه رو با یک رایس کیک عوض کنید اگر مربا میل میکنید مربای بدون قند باشه از محصولات کامور مثلاً اگر پنیر استفاده میکنید پنیر پروتئینه استفاده کنید اگر چای یا نوشیدنی گرم میل میل میکنید با شکلات های بدون قند آبنبات بدون قند میل کنید 

اینطوری یک سایت هم بود من اوایل ازش استفاده میکردم قند رو می‌گفت مثلاً می‌گفت برای چند قاشق برنج با توجه به قندتون چقدر اینولین بزنید یکم راهنماییتون میکنه

خب اون ۵ قاشق قندش معادله ی کیکه شما به حجم نگاه میکنید منی که ۱۰ ساله دیابت دارم به قندش 🙂ببینید ب ...

ببخشید شما انسولین از کجا تهیه میکنید؟؟ تو شهر ما نیست اصلاً منم انسولین لومیر میزنم نگرانم که پیدا نشه

ببخشید شما انسولین از کجا تهیه میکنید؟؟ تو شهر ما نیست اصلاً منم انسولین لومیر میزنم نگرانم که پیدا ...

ببخشید من خیلی دیر پیامتون رو دیدم من سال پیش ی تعداد از خارج کشور خریدم همکار پدرم هم داروساز هستن مواقع اضطراری ایشون برام نگه می‌داره ولی منم یادمه سه سال پیش حتی ی دونه حتی ی دونه هم پیدا نمیشد خواستیم چند نفر برامون بفرستن داروخانه ها دارن هر چند کم بهشون بسپارین براتون نگه میدارن