2777
2789
عنوان

وای خدا ادم چیا که نمیببنه😄😄😄

| مشاهده متن کامل بحث + 2934 بازدید | 42 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🤣عزیزم می‌دونم چیه فقط برام عجیبه چرا اسی تعجب کرده خب هرچی سرچ کنی گوگل نشونت میدن

خب گناه داشت به جای طلا اینا رو دید ===))))

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

خدایی از اینا استفاده میکنن؟خب مگه به صورت طبیعی نمیشه رابطه داشت؟

نه دیگه این واسه تزئینه😂😂😂

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

همونه

جالب اینجاس برنامه ترب هم میفروشه 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

خدا خیرت بده خنده رو لبم اوردی 😂😂😂❤️

قربونت😂❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🤣عزیزم می‌دونم چیه فقط برام عجیبه چرا اسی تعجب کرده خب هرچی سرچ کنی گوگل نشونت میدن

خب من حتی نمیدونستم این چیه من اتفاقی اشتباه نوشتم این اومدنمیخاستم اینوسرچ بزنم که

واس حل مشکلاتم صلوات بفرستید دوستان ممنونم