2777
2789

سلام بچه ها میشه کمک کنید من روزی ۱۲۰۰ میخوردم ولی دگ نمیتونم اصلاا احساس سیری ندادم میخام از ۱۵۰۰ شروع کنم اوکیه ب نظرتون 

وزنم ۸۲ قدم ۱۵۸

خب به خودت سختی بده واقعا وزنت زیاده

۲ ماه گشنه بمون

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب به خودت سختی بده واقعا وزنت زیاده۲ ماه گشنه بمون

ارع زیاده قدمم بلند نیس ولی زیاد شکم پهلو ندارم زیاد یخورده ینی یکی منو میبنه میگ نهایتش ۷۰ کیلو باشی هیکلم قشنگه میخام اون شکممم اصلا نداشته باشم کمر باریک شم قشنگ😂😂 نمیدونم چیکار کنم چقد بخورم هرچی میخوردم گشنمه😭😭😭😭

ارع زیاده قدمم بلند نیس ولی زیاد شکم پهلو ندارم زیاد یخورده ینی یکی منو میبنه میگ نهایتش ۷۰ کیلو باش ...

اینا همه توجیهه کسی که با این قد ۸۲کیلوعه ۲۲ کیلو اضافه وزن داره حداقل

چطور ممکنه خوب دیده بشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اینا همه توجیهه کسی که با این قد ۸۲کیلوعه ۲۲ کیلو اضافه وزن داره حداقلچطور ممکنه خوب دیده بشه

من سینه و باسن بزرگه شاید برا اینه چون شکم زیاد ندارم اصلا شکمم ب وزنم نمیخوره

وزن ضربدر بیست منهای سیصد

مرداد سیاه ۴۰۴ بابای جوونم پر کشید تو آسمونا و حالا من یه مرده متحرکم( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)