wheuwbssn مدیر استارتر عضویت: 1400/12/24 تعداد پست: 375 عنوان میشه کالری دریافتی منو حساب کنید اگ بلدید چقد باید بخورم 43 بازدید | 6 پست سلام بچه ها میشه کمک کنید من روزی ۱۲۰۰ میخوردم ولی دگ نمیتونم اصلاا احساس سیری ندادم میخام از ۱۵۰۰ شروع کنم اوکیه ب نظرتون وزنم ۸۲ قدم ۱۵۸ 1403/09/21 | 19:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 77913 خب به خودت سختی بده واقعا وزنت زیاده۲ ماه گشنه بمون خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
wheuwbssn مدیر استارتر عضویت: 1400/12/24 تعداد پست: 375 خب به خودت سختی بده واقعا وزنت زیاده۲ ماه گشنه بمون ارع زیاده قدمم بلند نیس ولی زیاد شکم پهلو ندارم زیاد یخورده ینی یکی منو میبنه میگ نهایتش ۷۰ کیلو باشی هیکلم قشنگه میخام اون شکممم اصلا نداشته باشم کمر باریک شم قشنگ😂😂 نمیدونم چیکار کنم چقد بخورم هرچی میخوردم گشنمه😭😭😭😭
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 77913 ارع زیاده قدمم بلند نیس ولی زیاد شکم پهلو ندارم زیاد یخورده ینی یکی منو میبنه میگ نهایتش ۷۰ کیلو باش ... اینا همه توجیهه کسی که با این قد ۸۲کیلوعه ۲۲ کیلو اضافه وزن داره حداقلچطور ممکنه خوب دیده بشه خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
wheuwbssn مدیر استارتر عضویت: 1400/12/24 تعداد پست: 375 اینا همه توجیهه کسی که با این قد ۸۲کیلوعه ۲۲ کیلو اضافه وزن داره حداقلچطور ممکنه خوب دیده بشه من سینه و باسن بزرگه شاید برا اینه چون شکم زیاد ندارم اصلا شکمم ب وزنم نمیخوره
nafass_7 عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 7861 وزن ضربدر بیست منهای سیصد مرداد سیاه ۴۰۴ بابای جوونم پر کشید تو آسمونا و حالا من یه مرده متحرکم( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)