2777
2789

خانما من فردا مهمونی دارم . تولدداریم میخوام کیک و خودم درست کنم یه کیک ساده خونگی ک بافتش خوب دربیاد و خوب پف کنه کسی بلده؟ میشه راهنماییم کنید من دستم تو کیک زیاد خوب نیست ممنونم 💕

♾️🖇❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اگه بار اولته بنظرم واسه مهمونی خوب نیست قبلش باید چند بار درست کنی خوب در بیاد

ممنونم عزیزم مهمونی ک ی تولد همسرمه خودمونیه . موادش رو میتونی برام بگی؟ارد و تخم مرغ چقد زدی؟

♾️🖇❤️

میشه دستورشو ب منم بگی؟

تخم مرغ 3 عدد

وانیل نوک ق چ

شکر یک لیوان سرخالی

شیر/ماست شیرین یک لیوان سرخالی

روغن مایع یک لیوان سرخالی

آرد کیک 2 لیوان سر پر

بکینگ پودر 3 ق چ سرخالی

مرحله 1 همه ی مواد رو یک ساعت قبل در محیط بزار تا به دمای محیط برسن

مرحله 2 آرد و بکینگ پودر رو مخلوط کن و 2 بار الک کن

مرحله 3 تخم مرغ و وانیل و شکر رو 10 دقیقه با همزن برقی بزن

مرحله 4 روغن رو اضافه کن و فقط در حدی که مخلوط بشه هم بزن 

مرحله 5 شیر یا ماست رو اضافه کن و دوباره در حد مخلوط شدن هم بزن

مرحله 6 آرد رو در طی 3 مرحله روی مواد الک کن و هر بار با همزن دستی مخلوط کن(همزن برقی نمیشه وگرنه پف تخم مرغ ها میخوابه ولی اگر در آخر دیدی یکم آردت گوله شده در حد یک دقیقه با همزن برقی بزن که یکدست بشه)

مرحله 7 اگر کاغذ روغنی داری بنداز کف قالبت وگرنه کف قالب رو چرب کن و آردپاشی کن بعد مایه رو بزیر و بزار تو فر

میتونی در مرحله 5 یک ق غ زعفران دم کرده و یک ق غ گلاب بریزی در آخرم قبل اینکه بزاری تو فر روی مایه کیک کنجد بریزی خیلی خوب میشه

نکات تکمیلی

در این دستور از لیوان دسته دار فرانسوی استفاده شده

مایه کیک باید دوسوم قالب رو پر کنه

فر رو یک ربع قبل روشن کن تا گرم بشه

استفاده از ماست باعث میشه بافت کیکت لطیف و نرم تر بشه

همه ی مراحل رو پشت سر هم و بدون وقفه انجام بده

در همه ی مراحل باید مواد در یک جهت هم بزنی

برای روغن و شکر اگر کم چرب و کم شیرین دوست داری میتونی نصف لیوان بریزی وگرنه همون یک لیوان بهتره

بسته به نوع آردت ممکنه از 2 لیوان کمتر یا بیشتر نیاز بشه ولی در کل نباید مایه کیک خیلی شل یا سفت باشه

من مایکروفرم رو میذارم رو دمای 150 درجه و 45 الی یک ساعت زمان میبره تا آماده بشه

میشه 

تخم مرغ 3 عددوانیل نوک ق چشکر یک لیوان سرخالیشیر/ماست شیرین یک لیوان سرخالیروغن مایع یک لیوان سرخالی ...

خیلی ممنونم عزیزم واقعا لطف کردی 😘😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️❤️

♾️🖇❤️

ممنونم عزیزم مهمونی ک ی تولد همسرمه خودمونیه . موادش رو میتونی برام بگی؟ارد و تخم مرغ چقد زدی؟

من واسه چهار نفر درست کردم ‌ ..ده تا قاشق غ آرد ، ده ق شکر ، ی ق بکینگ پودر ، نصف ق وانیل ، ی ق پور کاکائو ، نصف لیوان شیر ، چند تا ق غ روغن ، دو تا تخم مرغ . اول مواد خشک رو با هم قاطی کن . بعد مایه ها رو . آخرم با هم قاطی شون کن

بزرگ شدیم وآرزوهایمان در کودکی جا مانده💔☘️

تخم مرغ 3 عددوانیل نوک ق چشکر یک لیوان سرخالیشیر/ماست شیرین یک لیوان سرخالیروغن مایع یک لیوان سرخالی ...

سلام عزیزم خوبی؟من کیک و پختم واقعا عالی شد ممنونم 💕💕💕

♾️🖇❤️