تخم مرغ 3 عدد
وانیل نوک ق چ
شکر یک لیوان سرخالی
شیر/ماست شیرین یک لیوان سرخالی
روغن مایع یک لیوان سرخالی
آرد کیک 2 لیوان سر پر
بکینگ پودر 3 ق چ سرخالی
مرحله 1 همه ی مواد رو یک ساعت قبل در محیط بزار تا به دمای محیط برسن
مرحله 2 آرد و بکینگ پودر رو مخلوط کن و 2 بار الک کن
مرحله 3 تخم مرغ و وانیل و شکر رو 10 دقیقه با همزن برقی بزن
مرحله 4 روغن رو اضافه کن و فقط در حدی که مخلوط بشه هم بزن
مرحله 5 شیر یا ماست رو اضافه کن و دوباره در حد مخلوط شدن هم بزن
مرحله 6 آرد رو در طی 3 مرحله روی مواد الک کن و هر بار با همزن دستی مخلوط کن(همزن برقی نمیشه وگرنه پف تخم مرغ ها میخوابه ولی اگر در آخر دیدی یکم آردت گوله شده در حد یک دقیقه با همزن برقی بزن که یکدست بشه)
مرحله 7 اگر کاغذ روغنی داری بنداز کف قالبت وگرنه کف قالب رو چرب کن و آردپاشی کن بعد مایه رو بزیر و بزار تو فر
میتونی در مرحله 5 یک ق غ زعفران دم کرده و یک ق غ گلاب بریزی در آخرم قبل اینکه بزاری تو فر روی مایه کیک کنجد بریزی خیلی خوب میشه
نکات تکمیلی
در این دستور از لیوان دسته دار فرانسوی استفاده شده
مایه کیک باید دوسوم قالب رو پر کنه
فر رو یک ربع قبل روشن کن تا گرم بشه
استفاده از ماست باعث میشه بافت کیکت لطیف و نرم تر بشه
همه ی مراحل رو پشت سر هم و بدون وقفه انجام بده
در همه ی مراحل باید مواد در یک جهت هم بزنی
برای روغن و شکر اگر کم چرب و کم شیرین دوست داری میتونی نصف لیوان بریزی وگرنه همون یک لیوان بهتره
بسته به نوع آردت ممکنه از 2 لیوان کمتر یا بیشتر نیاز بشه ولی در کل نباید مایه کیک خیلی شل یا سفت باشه
من مایکروفرم رو میذارم رو دمای 150 درجه و 45 الی یک ساعت زمان میبره تا آماده بشه