2777
2789
عنوان

بنظرتون باردارم یا نه

90 بازدید | 17 پست

سلام خوبین… راستش من تو اقدامم الان تقریبا سه ماهه

و دکترم گف که ی کوچولو تنبلی دارم ولی با دوفامد باردار میشم

۳ دوره برام نوشته و من ۲ دوره مصرف کردم و ۵ روزه قطع کردم ولی پریود نشدم… از استرس نمیتونم بی بی چک هم بزنم

میترسم نامید بشم.. ولی سینه هام خیلی درد میکنه سر دلم ی چیزی سنگینی میکنه و طول روزم یکم حالت تهوع دارم

از ی طرفم هرازگاهی زیر شکمم درد میکنه مثل دردای پریودی

نمیدونم قراره پریود شم یا نه…کسی سابقه مصرف دوفامد داشته لطفا کمکم کنید کی بی بی چک بزنم 

اخه گفتن تا ۱۰ روز بعدم باید صبر کنم🥲

سلام عزیزم منم از دوفامد استفاده کردم..چند دوره..اره بعد 14 روز اگر عقب افتاد بی بی چک بزن ولی مراقبت کن از خودت ...امیدوارم باردار باشی گلم...ولی قرص تاثیر گذاریه..خودتم تقویت کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس یعنی ۹ روزم صبر کنم😩ممکنه تست بزنم ولی منفی باشه؟

ااره من سری اخر 10 روز گذشته بود بی بی زدم منفی شد..باز دیدم پریود نمیشم..یه سه چهار روز بعد دوباره زدم دیدم مثبت شدم ..واسه همین میگم صبر کن چون یهو دیدی حامله بودی ولی دیر نشون میده..بازم اگه دیدی پریود نمیشی برو آزمایش بده

تنبلی تخمدانت زیاد نیس؟

نه من قبل اقدام کلی ازمایش و سونو رفتم ولی هیچکدوم نه کیست نشون داد ن تنبلی وقتی جوابارو بردم پیش دکترم خودشم برام سونو انجام داد گف خیلی خفیفه تنبلی

نمیدونم ک

حتی سونوی واژینالم رفتم هیچی نشون داد حتی بهم گفتن ذخیره تخمدانتم عالیه دیگ دکترم چنتا تقویتی و دوفامد داد