2777
2789

پیرو تاپیک قبلم

برای اولین بار یه عکس بارگذاری کردم تو نینی سایت ک کاملا متوجه اشتباهم شدم لطفا دیگه شما گوشزد نکنین😂😭

ولی یه کاربر واقعا واقعا خیلی وقیحانه یه سری حرفایی زد که واقعا قلبم شکست و ناراحت شدم

شاید خیلی مهم نباشه اما وقتی میدونین یه نفر یکیو دوست داره چرا باید شما ابراز علاقتونو نشون بدید نه یه بار نه دوبار اگ تاپیک قفل نکرده بودم تاحالا ادامه داشت؟ انقدر عقده محبت و عشق دارین؟انقدر راحته دل شکستن؟

بعد جالبه درخواست دوستی هم میدن

آدم میمونه چی بگه

یه آدم ک تو مجازی این کارو کنه تو حضوری میتونه آتیش بزنه به زندگی بقیه

و در آخر فقط تاسف

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی شود مگه

عکس چشمای کراشمو گذاشتم یه نفر هی 

من عاشقش شدم اسمش چیه تا تو درستو بخونی من مخشو زدم و کلی چرت و پرت دیگه

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

چه عکسی گذاشتی؟به دل نگیر بعضیا عقده مادرشوهر و خواهرشوهرشونو اینجا تخلیه میکنن😂

عکس چشم یه نفر گذاشتم که دوسش دارم

و اشتباه کردم

واقعا عقده دارن

مرسی ازت🥲✨️

عکس کی گذاشتی ؟بعد به اون عکس ابراز عشق کردن ؟

کسی ک دوسش دارم بله

فقط خوبه عکس چشمش بوده اگ کامل بود خدا میدونست چیکار میکرد

عکس چشمای کراشمو گذاشتم یه نفر هی من عاشقش شدم اسمش چیه تا تو درستو بخونی من مخشو زدم و کلی چرت و پر ...

یا قمر بنی هاشممممم 😂😂😂😂اصلا ادمای عجیبی نینی سایت پیدا میشه 

عشــــAــــق🔗♥️

یا قمر بنی هاشممممم 😂😂😂😂اصلا ادمای عجیبی نینی سایت پیدا میشه

به خدا اصلا اعصابم متشنج شد

اونم واسه یه چشم این کارا😂😭

درخواست دوستیم داده بهم ک بهم برسونمشون

بعو تازه طرف خیلیییی هم بزرگتره 

به دل نگیر اینجا سرزمین عجایب

ارا منم تازه فهمیدم تاحالا ترکشش بهم نخورده بود

عکس چشم یه نفر گذاشتم که دوسش دارمو اشتباه کردمواقعا عقده دارنمرسی ازت🥲✨️

قربانت🩵انقدر اینجا انرژی منفی هست اصلا فکرشو نکن،، اونیکی مریض باشه حتی تو مجازی هم اذیت میکنه

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

به خدا اصلا اعصابم متشنج شداونم واسه یه چشم این کارا😂😭درخواست دوستیم داده بهم ک بهم برسونمشونبعو ت ...

شاید کاربری اقا بوده و میخواسته سر ب سرت بزاره 

😆

عشــــAــــق🔗♥️