eliw_brh مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 1190 عنوان نمیدونستم باردارم قرص خوردم 1614 بازدید | 31 پست قرص لاغری آلفا اسلیم خوردم بعد سه هفته فهمیدم باردارم میترسم برای بچم مشکلی پیش بیاد کسی بوده مثل من باشه تپ دلم آشوبه تروخدا چیزی میدونین بگین میشه برای سلامتی تودلیم صلوات بفرستی زیبا😍🥹 1403/09/21 | 17:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rojhancheh عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 1746 حالا اون قرص خیلی خطرناکی نیست دیگه قطعش کن بعضیا ارامبخش میخورن بعد میفهمن
eliw_brh مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 1190 حالا اون قرص خیلی خطرناکی نیست دیگه قطعش کن بعضیا ارامبخش میخورن بعد میفهمن خدا کنه چیزی نشدع باشه تاثیر روش نداشته باشه قطعش کردم همون روزی که فهمیدم دلم اروم شد ممنون عزیزم میشه برای سلامتی تودلیم صلوات بفرستی زیبا😍🥹
مامان_آقاامیر_ارسلان عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 1666 خواهرشوهرمنم همین قرصومصرف میکرد کلی ورزش و خونه تکونی کرد و فهمید باردارهخداروشکر پسرش الان 6سالشه😃 میرَقصانَمزِندِگیرابِهسازآرِزوهایَم 🌱
ameeeee عضویت: 1399/11/03 تعداد پست: 2305 نگران نباش عزیزم چون تازه اول بارداری هستی با پزشکت مشورت کن ایشون بهتر راهنمایی میکنه بهترهاین روزا استرست کم کنی تا قلب تشکیل بشه استرس خیلی تاثیرش مخربتراز بعضی داروها هست لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش
eliw_brh مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 1190 خواهرشوهرمنم همین قرصومصرف میکرد کلی ورزش و خونه تکونی کرد و فهمید باردارهخداروشکر پسرش الان 6سالشه� ... عزیزم همین قرصو؟خدا کنه چیزی نشه دعا کن سالم باشه😭 میشه برای سلامتی تودلیم صلوات بفرستی زیبا😍🥹
ooooosaman عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 4874 من هفته پیش رفتم رادیولوژی عکس دندون گرفتم الان پریودم عقب افتاده🙋♀️🤦♀️🙋♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
eliw_brh مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 1190 نگران نباش عزیزم چون تازه اول بارداری هستی با پزشکت مشورت کن ایشون بهتر راهنمایی میکنه بهترهاین روزا ... باشه عزیزم دعا کنین لطفا شوهرم همش میگه من که گفتم نخور اگه بچه چیزیش بشه چی از استرس دارم میمیرم😭😭 میشه برای سلامتی تودلیم صلوات بفرستی زیبا😍🥹
eliw_brh مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 1190 من هفته پیش رفتم رادیولوژی عکس دندون گرفتم الان پریودم عقب افتاده🙋♀️🤦♀️🙋♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ ... بیبی چک بزار عزیزم من پنج روز عقب انداختم انقد پررنگ شد خطاش قشنگ مشخص شد میشه برای سلامتی تودلیم صلوات بفرستی زیبا😍🥹
eliw_brh مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 1190 من قرص مفنامیک اسید خوردم،نمدونستم باردارم😔 الان بچتون سالمه عزیزم؟ میشه برای سلامتی تودلیم صلوات بفرستی زیبا😍🥹
مهسا_خانومی1 عضویت: 1396/02/03 تعداد پست: 7792 کلا یه قانون وجود داره. اگه قلب تشکیل نشه نمیمونه اگه قلب تشکیل بشه دیگه اصلاااااا مهم نیست قبلش چی خوردی و میمونه.
مامان_آقاامیر_ارسلان عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 1666 عزیزم همین قرصو؟خدا کنه چیزی نشه دعا کن سالم باشه😭 بله همینچیزی نیست عزیزم استرس خیلی بدتراز مصرف قرصهنگران نباش همه چیعالی پیش میره و بسلامتی فندقتوبغل میگیری میرَقصانَمزِندِگیرابِهسازآرِزوهایَم 🌱