2777
2789
عنوان

فاز منشی های مطب دکترا چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2376 بازدید | 33 پست

درست بداخلاقی وبدرفتاری قشنگ نیست؛ولی یکم انصاف رورعایت کنیم بعضیاخیلی رومخ میان.من خودم هروقت میرفتم مطب مینشیتم نوبتم بشه؛ولی امان ازدست بعضیا؛هر5دقیقه یکبارمی امدن میگفتن نوبت ماکی میشه؛ماروبفرست داخل شوهرم داره غرمیزنه؛یاتلفنی میزنگیدن میگفتن حالمون بده بگودکترتلفنی بهم بگه چکارکنم😐اون بنده خداهم آدمه دیگه وقتی محترمانه برخوردمیکردهمه سواستفاده میکردن مجبوردادوبیدادکنه

منشی ها میان مطب اول چس کنشونو میزنن به برق بعد کارشونو شروع میکنن😁من بی ادب نیستم تقصیر منشی هاست😊ولی انصافا هم مقصرن هم نیستن.طرف با لیسانس منشی شده.باید واسه دکتر چای بیسکوییت ببره.کف مطب رو تمیز کنه.سرویس بهداشتی رو بشوره(کاری که بعضا تو خونه خودشم انجام نمیده).غرغر بیمار رو تحمل کنه.بدترین شغل همین منشیه.خیلی حقیرانه است.ولی بعضیا واقعا مجبورن دیگه درک کنین.همه این عقده ها رو میاره سر آدمای بی سر و زبون مثل ما خالی میکنه دیگه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یه اتفاقی جدیدا برام تو داروخونه نزدیک خونه افتاد هنوز تو فکرشم . معمولا مشتری اونجا هستم گاهی آمپول می زنم . هیچ اتفاق خاصی نیفتاده . برخوردمم به نظر خودم خوب بوده . یه روز حال مادرم بد شد اورژانسی یه قرصی که اینجور مواقع استفاده می کنن نداشتیم رفتم یه ورق از اون قرص خواستم . اوم خانومی که اونجا بودن یکهویی با حالت تهاجمی وحشتناک انگار من باعث جنگ جهانی دومم پشت سر هم می گفتن نه نمی شه بدون نسخه . دیگه چند بار . شما چند بار داروی بدون نسخه گرفتی نخیر ..... یه جوری ادامه میداد که انگار الان قراره از من اصرار باشه از ایشون انکار . من هیچی نگفتم . حتی با چشم و ابرو هم قیافه نیومدم فقط اروم اومدم بیرون

هنوز که هوزه گاهی فکر می کنم واقعا چی باعث پرخاش اون خانوم به من شد . انگار اصله داروی بی نسخه مهم نبود . فقط می خواستن هر جور  شده منو بکوبن . واقعا علتش برام سواله

از مادرم پرسیدم چیز بدی در برخورد من هست ؟ مشکل از کجاست که اینجوری شد ؟ گفتن تو اتفاقا اوم و مودب برخورد می کنی . 

چی می شه یهو یکی از آدم بدش میاد ؟ بدون علت ؟ بدون برخورد قبلی . منم فردی نیستم که پشت چشم نازک کنم یا خودمو بگیرم با برخورد بدی داشته باشم.

منم دیگه اونجا نرفتم . الانمقراره تا آخر عمر اونجا نرم . و این راز سر به مهر که واقعا چی شده بود و چرا ؟ رو با خودم به گور خواهم برد