2777
2789
عنوان

امروز رو خیلی دوست داشتم 📸

696 بازدید | 39 پست

صبح 5.45بیدار شدم نماز خوندم و دوش گرفتم و چون باهمسرم یه ورزش و مدیتیشن کوتاه انجام دادیم و ایشون رفتن سرکار و باشگاهِ منم بخاطر الودگی هوا تعطیل بود متاسفانه😑

کل خونه رو حسابی گردگیری و جارو و طی زدم و همه جا برق افتاد، تمیزی بی نهایت حس خوب و انرژی به من میده😍

خوشحالم که رژیم سالم خواریمو رعایت کردم 💪🏻

10صفحه کتاب امروزم رو همراه با یه دمنوش آرامبخش و نشاط آور خوردم😌

به مشق و درسام و اندکی کارای پایان نامم رسیدگی کردم 🤓

و الانم با کلی حالِ خوب و انرژی مثبت در انتظار همسرم هستم تا بیاد و باهم یه عصرونه سالم بخوریم و حرف بزنیم از روزمون🥰

شما امروز انرژیتون چطوریا بود؟ 🤪

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

فکرکردم امروز رفتین توهتل 😂

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا هتل؟ 🤔

عکسا خیلی شیک و باکلاسه بخاطرهمین 😁

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

وای بر عکس من 

از صب تنها کار مفیدم صبونه درست کردن بود 

بیکاری و خونه موندن چقددددد بده

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

روزم رومخ.. همش توگوشی، برنامه هام عقبه، درسامم عقبه.‌. یچیزی بود مامانم قبولش نکرد کلا ناراحت، بازار میخام 🤕

ای جان به این خونه گرم و زیبا ایشالله عشقتون ابدی❤🙏🏻

ممنونم مهربون جان❤

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻