2777
2789
عنوان

روش پخت میگو

13405 بازدید | 23 پست

سلام دوستای خوبم من برا اولین بار میگو پاک شده گرفتم باز خودم رگ پشتش رو در آوردم و شستم و فریز کردم برا پخت حدود 40ثانیه داخل آب جوش انداختم ولی انگار یه خورده از پستش روش مونده بود نارنجی شد دیگه با چاقو کلا بریدمشون نصف شدن, حالا سوالم این پوستای نارنجی اشکال دارن؟ و اینکه کلا چقدر طول میکشه میگو بپزه؟ پیشاپیش ممنون از جواب هاتون

من یه پیاز و یه سیر رو خورد می کنم تفت میدم و میگوها رو با یه گوجه رنده شده و ادویه و سرکه میریزم توش.

و درش و میبندم.

وسطش یه بار هم میزنم. نذار ابش خشک بشه.

حدود نیم ساعت کافیه.میپزه.

خوش به حال اونی که خواسته اش با تقدیرش هماهنگ باشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوست نارنجی رو همون اول باید بگیری  من میگو رو نیم ساعت میگذارم تو آب نمک بعد میزنم تو ارد سوخاری و سرخش میکنم .سرخ کردنشم 5 دقیقه طول میکشه.

تو آب نمک گذاشتن باعث میشه بافتش نرم بشه و مزه بگیره.

سلام گلم وقتی میگو به حد پختن میرسه رنگش نارنجی میشه قربونت برم سختگیری کردی برا پاک کردن مجددش .من دوتا روش برا پخت میگو دارم هر دوتاش خیلی خوبه اول اینکه پاکش میکنم رگشو میگیرم میشورم خشک میکنم لابهلای برنج میریزم باسیر خرد شده و ادویه دمش میدم .یا اینکه سوخاریش میکنم

خدای خوبم فرزندان مارو در پناه خودت حفظ بفرما .اونها رو به تو میسپاریم در مسیر خودت هدایتشون کن خداجونم 💖

اینکه نارنجی شده یعنی داره ب پخت نهاییش میرسه؛تو آب جوش تا حالا درست نکردم نمیدونم،ما جنوبیا باهاش قلیه میگو و پلو میگو و دوپیازه میگو درست میکنیم؛میگو سوخاری هم خوشمزس

💃عروسِ بندر💃
سلام گلم وقتی میگو به حد پختن میرسه رنگش نارنجی میشه قربونت برم سختگیری کردی برا پاک کردن مجددش .من ...

واقعا عزیزم اون نارنجیا مشکل نداشتن؟چون برا پسرم که دوسالش خواستم درست کن میشه هر دوتا دستور تو کامل توضیح بدین برام؟

مادرشوهرمن میگوپلومیپزه من خیلی دوس دارم,میگوروباپیاز وادویه وفلفل وزعفرون سرخ میکنه,میریزه لابلای برنج با برنج دم میاد 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خدایامراقب پسرکوچولوم باش
اینکه نارنجی شده یعنی داره ب پخت نهاییش میرسه؛تو آب جوش تا حالا درست نکردم نمیدونم،ما جنوبیا باهاش ق ...

تو نت سرچ کردم نوشته بود برا گرفتم بوی بعدش تو آب جوش حدود 40ثانیه میندازن. شما هم میشه دستوراتتون رو لطف کنین؟

عزیزم اون رنگ نارنجی نشونه پختن میگو هست.میگو کلا زیر ۵ دقیقه میپزه. نیاز به جدا کردن اون تکه نارنجی نیست.من چند روش دارم برای طبخ میگو مثلا قلیه میگو درست میکنم.میگو سوخاری یا میگو پفکی و یک روش اسون هم که میگو رو یک سرتفت میدم با زعفرون و پیاز داغ و کشمش و گردو لای پلو میزارم.عالی میشه

من جنوب زندگی میکنم و کلی روش پخت از جنوبی های مهربون یاد گرفتم