سلام دوستای خوبم من برا اولین بار میگو پاک شده گرفتم باز خودم رگ پشتش رو در آوردم و شستم و فریز کردم برا پخت حدود 40ثانیه داخل آب جوش انداختم ولی انگار یه خورده از پستش روش مونده بود نارنجی شد دیگه با چاقو کلا بریدمشون نصف شدن, حالا سوالم این پوستای نارنجی اشکال دارن؟ و اینکه کلا چقدر طول میکشه میگو بپزه؟ پیشاپیش ممنون از جواب هاتون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینکه نارنجی شده یعنی داره ب پخت نهاییش میرسه؛تو آب جوش تا حالا درست نکردم نمیدونم،ما جنوبیا باهاش قلیه میگو و پلو میگو و دوپیازه میگو درست میکنیم؛میگو سوخاری هم خوشمزس
عزیزم اون رنگ نارنجی نشونه پختن میگو هست.میگو کلا زیر ۵ دقیقه میپزه. نیاز به جدا کردن اون تکه نارنجی نیست.من چند روش دارم برای طبخ میگو مثلا قلیه میگو درست میکنم.میگو سوخاری یا میگو پفکی و یک روش اسون هم که میگو رو یک سرتفت میدم با زعفرون و پیاز داغ و کشمش و گردو لای پلو میزارم.عالی میشه
من جنوب زندگی میکنم و کلی روش پخت از جنوبی های مهربون یاد گرفتم