2777
2789
عنوان

واقعا ک میگن همچی پول نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 27 پست

اینو وقتی میتونی بگی که رفتی زیر یه سقف و با بی پولشم حالت خوشه

نه الان ک نرسیدی بهش از دور قشنگه!!

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو روز ک گشنگی کشیدی یادت میرهاجاره خونه ک عقب افتادمهمون داشتی بعد پول نداشتی چیزی بخری عاشقی یادت ...

نمیدونم 

خب چرا قلبم اینطوری میکنه ؟ 

هی دلم میخواد بغلش کنم 

به چشاش نگاه کننممم 

مجردم ولی عاشق نی نیام😍🥺😭.کاش میشد ی نی نی بهم بدن بزرگش کنم بهترررررین مامانی بشم واسش😂🥺

برای یک عشق یک طرفه خودت اذیت نکن ،،،، فراموشش کن چون شدنیهاون رفته پی زندگیش ولی تو خودت اذیت میکنی ...

اون منو خیلی دوست داشت و حتی منو به مادرش معرفی کرد فقط زمان میخواست ک اوضاعشو بهتر کنه ک خب چن سال طول میکشید 

ولی آخرش دعوا کردیم و دیگ برنگشت

مجردم ولی عاشق نی نیام😍🥺😭.کاش میشد ی نی نی بهم بدن بزرگش کنم بهترررررین مامانی بشم واسش😂🥺

نمیدونم خب چرا قلبم اینطوری میکنه ؟ هی دلم میخواد بغلش کنم به چشاش نگاه کننممم

چون باهات تو اون لحظه همدردی کرده وبهت محبت کرده که بدلت نشسته خیلی از مردا زنا رو اینجوری فریب میدن

اینو وقتی میتونی بگی که رفتی زیر یه سقف و با بی پولشم حالت خوشهنه الان ک نرسیدی بهش از دور قشنگه!!

شاید واقعا حرفت درست باشه 

کاش دل منم زودتر بفهمه

اون منو خیلی دوست داشت و حتی منو به مادرش معرفی کرد فقط زمان میخواست ک اوضاعشو بهتر کنه ک خب چن سال ...

آها به خاطر همون پولی که تو میگی هیچی نیست  رفت

دختر خوب پول همه چیزه به شرطی که عقل وشعورم کنارش باشه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
چون باهات تو اون لحظه همدردی کرده وبهت محبت کرده که بدلت نشسته خیلی از مردا زنا رو اینجوری فریب میدن

فقط میتونم بگم انشالله زمین بگرده و اون حس و حالی ک بهم دادو بچشه

آها به خاطر همون پولی که تو میگی هیچی نیست رفتدختر خوب پول همه چیزه به شرطی که عقل وشعورم کنارش باش ...

ی کاری بهم بگو ک انجام بدم بتونم سریع تر فراموشش کنم🥺🖤

ی کاری بهم بگو ک انجام بدم بتونم سریع تر فراموشش کنم🥺🖤

اول هر چیزی که ازش داری که تو رو یادت میندازه همین الان پاک کن 

دوم تا میتونی ذهنتو باید با درس کار ورزش هرچیزی که امکانشو داری پر کن 

سوم زمان بده خودش درست میشه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
وقتی هورمون هات به جات حرف میزنن

من همیشه با احساس رفتار کردم تو هر چیزی 

واقعا از اینکه اینقدر دوسش داشتم این همه ضربه خوردم 

هیچوقت صد در صد عاشق نشید صدِ خوودتونو برا ی نفر نزارید من ک دیگ داغون شدم

اول هر چیزی که ازش داری که تو رو یادت میندازه همین الان پاک کن دوم تا میتونی ذهنتو باید با درس کار و ...

🖤ممنون عزیزم