2777
2789
عنوان

خانومای کرمانی

707 بازدید | 8 پست

سلام مامانا کسی هست بیمارستان افضلی پور زایمان طبیعی کرده باشه .بیمارستانای دولتی دیگه چه طور

خدای خوبم فرزندان مارو در پناه خودت حفظ بفرما .اونها رو به تو میسپاریم در مسیر خودت هدایتشون کن خداجونم 💖

کلا نظرتون درباره زایمان طبیعی تو بیمارستانای دولتی چیه.من تجربه زایمان طبیعی بیمارستان خصوصی رو دارم خیلی عالی بود میخواستم نظرشمارو بدونم

خدای خوبم فرزندان مارو در پناه خودت حفظ بفرما .اونها رو به تو میسپاریم در مسیر خودت هدایتشون کن خداجونم 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خواهرم و عروسمون بیمارستان پیامبراعظم بودن هردوشون راضی بودن..خودم سیدالشهدا بودم که خوب ...

سلام گلم من بیمه ندارم پیامبر اعظم هزینه اش چه جوری باید چه بیمه ای باشی

سلام عزیزم خواهرم و عروسمون بیمارستان پیامبراعظم بودن هردوشون راضی بودن..خودم سیدالشهدا بودم که خوب ...

بچه دومته بانو جوون؟؟

من توی افضلی پور دوتا زایمان طلیعی کردم.خوب بود.بیمم سلامت بود.و هردو زایمانم رایگان

مررسی گلم